Başkan Tunca, limit sınırlaması bulunan bazı mesleklerdeki nace kodlarında düzenlemeler olduğunu belirtti. Tunca “Ekonominin sıkıntılı bir süreçten geçtiği de göz önüne alınarak esnaf ve sanatkârımızın kullandığı kooperatif üst limitimiz 150 bin lira daha artırılarak kooperatif ortaklarımızın kullanabilecekleri azami limitler 650 bin liraya yükseltilmiştir” dedi.

Bazı sektörlerdeki kredi limitlerinin artırıldığını anlatan Tunca “Taşımacılık sektörlerinde yük taşımacılığı, minibüsçülük, servisçilik, taksicilik, iş makinası işletmeciliği, kadın kuaförlüğü, terzilik gibi bazı nace koduna sahip esnaf kollarında üst limit tekrar 650 bin liraya yükseltilmiş oldu. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Merkez Birliğimize, Halk Bankası Genel Müdürümüze, Ekonomi Yönetimine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.  Yeni kararların başta ilgili esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı bereketli kazançlara, ticaretlerinde büyümeye ülke ekonomisine ilave katkıya daha çok üretip ülke refahını ve istihdamı artırmaya vesile olması temennisiyle saygılar sunuyorum” şeklinde vurguladı.

Hukuk tarihinde bir ilk yaşandı! Kirayı yapay zeka belirleyecek Hukuk tarihinde bir ilk yaşandı! Kirayı yapay zeka belirleyecek

Tunca sözlerine şöyle tamamladı “Salihli Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi yönetimi olarak esnaf ve sanatkarımız ile ortaklarımız için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz” dedi.

4-340

Kaynak: Behzat Akcan