Son dakika… Dumanlar Salihli’den görülüyor…Salihli-Ödemiş sınırında büyük yangın Son dakika… Dumanlar Salihli’den görülüyor…Salihli-Ödemiş sınırında büyük yangın

Dolandırıcılık girişiminin ortaya çıkması üzerine Salihli Belediyesi, suç duyurusunda bulundu.

Salihli’de dolandırıcılar, ‘Kimsesiz çocukları giydireceğiz. Bu nedenle para topluyoruz. Belediye Başkanımızın ve başkan yardımcılarımızın ricası. Sizlerde katkıda bulunabilirsiniz’ diyerek Salihli’de çok sayıda kişiyi aradı. Durumdan şüphelenen vatandaşların konu hakkında Salihli Belediyesi’nde ilgili birimlere haber vermesi üzerine dolandırıcılık girişimi ortaya çıktı.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Salihli Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Akman “Belediye Başkanımız Mazlum Nurlu başta olmak üzere başkan yardımcılarımızın isimleri kullanılarak kimsesiz çocuklar için para toplanma girişimi olduğunu yönünde bilgi aldık. Bu dolandırıcılık girişimi üzerine ilgili mercilere suç duyurusunda bulunduk. Bu ve buna benzer dolandırıcılık yöntemlerine karşı vatandaşlarımızın dikkatli olmalarını rica ediyoruz. Mağduriyet yaşamamaları adına, bu dolandırıcılık yöntemi ile karşılaşan vatandaşlarımızın emniyet güçlerine bilgi vermelerini istiyoruz” dedi.

Muhabir: Onay Ozan