Başkan Kayda, mesajında şu ifadelere yer verdi: “24 Kasım, Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmen’ unvanı verilmesi dolayısıyla kutladığımız, bizlerin yetişmesinde ve bugünlere gelmemizde önemli paya sahip olan öğretmenlerimizin en anlamlı günüdür.

Ülkemizde ve dünyada eğitimin ve öğretmenin rolü çok önemlidir. Gelecek nesillerin yetişmesinde çok önemli roller üstlenen öğretmenlerimiz, Anadolu’nun dört bir yanında büyük bir özveri ile çalışarak çocuklarımızı ülkemizin yeni yüzyılına hazırlamaktadır.

18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef 18 Eylül Çarşamba Reyting sonuçları açıklandı! Leyla, Sandık Kokusu, Taş Kağıt Makas, MasterChef

Bizler, ‘Bir harf öğretene kırk yıl kölelik yapmaya razı olan’ bir medeniyetin mirasçılarıyız.

Bizler, öğretmenleri ‘İrfan ordusuna benzeten, milletleri kurtaranların yalnız ve yalnız öğretmenler’ olduğunu belirten Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefe ulaşmak için var gücüyle çalışan bireyleriz.

Değerli öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere görevi başında şehit olan ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.

Bu kutsal mesleğe yeni başlayan genç öğretmen kardeşlerime, halen fedakarca Salihli’mizde ve ülkemizde çalışan meslektaşlarıma ve atama bekleyen öğretmen adaylarımıza başarılar temenni ediyor, emekli olmuş bütün öğretmenlerimize de sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyorum.”

Kaynak: Behzat AKCAN