Kula'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlamaları başladı Kula'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı kutlamaları başladı

Kararı sosyal medya hesabından duyuran Başkan Dönmez, “Bu gün aldığım içişleri bakanlığı idari kararı ile görevden uzaklaştırma kararının 2 ay daha yani Kasım ayının 1 ine kadar uzatıldığını üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 31 At 11.45.10

Dönmez, “Sizlere Hizmet adına çıktığım yolda, sizlere mahcup olmamak ve verdiğim sözleri zamanında yapmak adına giriştiğim ve yürüdüğüm yolda karşılaştığımız iftiralarla bir takım talihsizliklerin muhatabı olduk. Asla böyle bir durumun yaşanmasını istemezdim. Buna sebep olabilecek dikkatsiz ve hukuka aykırı hiçbir hareketimiz olmamıştır. Konu adalete ve yargıya yansımış olmakla bu hususta bir açıklama yapmayı yargılama açısından uygun bulmadığım için inşallah mahkemenin ve yargının vereceği karar ile tüm bu iftiraları cevaplamış olacağım” dedi.

Whatsapp Image 2024 08 31 At 11.45.10 (1)

Dönmez, şöyle konuştu;
“Lakin kişisel dünyamdan çok daha önemli olan Kula ilçemizin ve siz değerli Kula halkımızın maddi ve manevi tüm değerlerini korumak zorundayım.  Öncelikle değerli Kula halkım, sizlerin bana emaneti olan ilçemizin haklarını sonuna kadar muhafaza edeceğimden şüpheniz olmasın ve bir kısım arkadaşlarım sizler de bu yolda kişisel olsun veya olmasın kasıtlı olsun veya olmasın Kula ilçemiz ve halkımız menfaatine uygun olmayan hiçbir harekete girmemenizi, kalıcı hiçbir proje ile başkanlığı borçlandırmamanızı, belediyemizi taahhüt altına alacak iş ve işlemleri gerçekleştirmemenizi ve göreve döneceğim tarihe kadar belediyemizin rutin iş ve işlemlerini aksatmamanızı temenni ediyorum. Beni arayan soran ulaşan ulaşmayan tüm sevenlerim bilsin ki; bu halk bana inandıkça güvendikçe ben yıkılmam ayaktayım kimse yıkamaz beni. Beni sizler diktiniz Ancak sizler yıkarsınız pes etmeden siz hariç her şeye sabır edip dayanacağım, sizlere vermiş olduğum sözlerin hepsini yerine getireceğimden  şüpheniz olmasın, çünkü ben söz verdim mi yaparım.”

Muhabir: Fatma Uysal