59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı! 59 yıl aradan sonra mezun olduğu okulda şiir okuyan öğrenci, duygusal anlar yaşattı!

Astronomi ve uzay bilimlerinin yanı sıra pek çok farklı bilim dalını da eğlenerek öğrenme imkanı sunan planetaryum, sahip olduğu özel kubbe şeklindeki mimari yapısı ve yatan koltukları ile öğrencileri içine çeken farklı bir deneyim yaşattı.

BAHÇEŞEHİR (3)

Öğrenciler planetaryum teknolojisine özel tasarlanmış görsel efektler ve animasyonlar içeren film izlediler. Böylece alınan bilgiler farklı bir görsel deneyimle bir araya geldiğinden öğrenciler için daha akılda kalıcı hale geldi. Planetaryum sonrası, Bahçeşehir Koleji öğrencileri Gök Atlası atölyesine katıldı. Öğrenciler Gök kubbe, takım yıldızları ve yılın hangi döneminde hangi yıldızların gökyüzünde olacağını öğrendikleri bilimsel aktivitede keyifli vakit geçirdiler. Uzay bilimi ile ilgili olan gösterimlerin ardından gök bilimi konusunda yetkin astronomlar tarafından öğrencilerin soruları yanıtlandı.

BAHÇEŞEHİR (2)

Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü Kurucusu Serdar Elmacı, alanında uzman eğitmenler eşliğinde çeşitli atölye ve etkinliklerin düzenlendiği İzmir Karşıyaka Evrensel Çocuk Merkezi’nde çocukların merak duygularını ateşleyerek hayal güçlerinin, yaratıcılıklarının ve eleştirel düşünme becerilerinin oyunlarla geliştirildiğini söyledi.

BAHÇEŞEHİR (1)

Kaynak: Fatma Uysal