Tüm dünyada dil ve kültürel çeşitliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla kutlanan bu özel gün, Bahçeşehir Koleji’nde de öğrencilerin yoğun katılımıyla büyük bir heyecan yarattı.

Avrupa Di̇l (2)

Etkinlikler, sabah saatlerinde başlayan açılış töreniyle başladı. Dil yarışmaları ve interaktif oyunlar da öğrencilerin etkin katılımını sağladı ve eğlenceli anlara sahne oldu. Dilsel zenginliğe dikkat çekmek ve dil öğrenmenin önemini teşvik etmek için çeşitli İngilizce ve Almanca oyunlar hazırlandı. Öğrenciler etkinlik boyunca tüm oyunlara katılıp dans ettiler. Avrupa Dil Bayramına özel hazırlanan menü ile keyifli bir öğle yemeği yediler.

Avrupa Di̇l (3)

Dil öğreniminin önemine vurgu yapan okul kurucusu Buket Elmacı, “Dil, bir milletin kimliğini oluşturan en önemli unsurlardan biridir. Farklı diller öğrenmek, dünya ile bağ kurmanın en güçlü yollarından biridir. Öğrencilerimize bu bilinci kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz,” dedi.

Avrupa Di̇l (4)

Avrupa Dil Bayramı, her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerde dil öğrenme tutkusunu pekiştirdi. Bahçeşehir Koleji Salihli Kampüsü, bu anlamlı günle birlikte, öğrencilerine çok dilli bir dünyanın kapılarını aralamış oldu.

Avrupa Di̇l (14)

Avrupa Di̇l (13)

Avrupa Di̇l (12)

Avrupa Di̇l (11)

Avrupa Di̇l (10)

Avrupa Di̇l (9)

Salihli Kaymakamı Güldoğan, öğrencilere yemek dağıttı Salihli Kaymakamı Güldoğan, öğrencilere yemek dağıttı

Avrupa Di̇l (8)

Avrupa Di̇l (7)

Avrupa Di̇l (6)

Muhabir: ONAY OZAN