Mine Ölmez, astrolojiyi giderek daha da popülerleştiren astrologlardan biridir. Çıktığı programlarla adını duyuran ünlü isim hem TV’de hem de kendi sosyal medya hesaplarında düzenli olarak gökyüzünü yorumlamaktadır. Peki, Mine Ölmez kaç yaşında? Sizin için araştırdık.

Astrolog Mine Olmez Kac Yasinda-1

Mine Ölmez Kaç Yaşında?

Mine Ölmez kendi verdiği bilgilere göre 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Bu anlamda 2024 yılını baz alacak olursak 34 yaşındadır.  Mine Ölmez kaç yaşında sorusu kısaca bu şekildedir.

Astrolog Mine Ölmez Kimdir?

Mersin'de doğup büyüyen Mine Ölmez, çocukluktan itibaren sanatla iç içe bir hayat sürmüş, resim ve müziğe olan yeteneğiyle dikkat çekmiştir. Güzel Sanatlar Lisesi ve ardından Çukurova Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni başarıyla tamamlayan Ölmez, sanatsal yönünün yanı sıra astroloji ve ruhsal konulara da büyük bir ilgi duymuştur.

1 milyondan aşağısı yok! Oyuncuların bölüm başı ücretleri dudak uçuklatıyor 1 milyondan aşağısı yok! Oyuncuların bölüm başı ücretleri dudak uçuklatıyor

Ortaokul yıllarından itibaren astrolojiyle ilgili yaptığı yorumlarla çevresini şaşırtmıştır. Bu alanda kendini geliştirmek için Astroart Astroloji Okulu'nda eğitim almış ve NLP Master Trainer sertifikasına sahip olmuştur.

"İsteğin Benim İçin Emirdir" adlı ilk kitabında astrolojinin hayatımızdaki yerini ve önemini sanatsal bir dille anlatır. Astrolojinin sadece bir kehanet sistemi olmadığını, kadim öğretilerin en faydalı ve derin anlamlara sahip olanlarından biri olduğunu vurgulamaktadır. Kitapta da kişisel deneyimlerini ve astrolojik bilgilerini harmanlayarak okurlarına ilham verici bir yolculuk sunmaktadır.

Astrolog Mine Olmez Kac Yasinda 3

Mine Ölmez Astroloji Kitapları

Mine Ölmez astroloji alanında aldığı eğitimler ve bilgi birikimleri ile kitaplar da yazmıştır.

Mine Ölmez’e ait kitaplar aşağıdaki gibidir.

  • İsteğin Benim İçin Emirdir
  • %100 Şifa
  • İşaret Kartları

Astrolog Mine Olmez Kac Yasinda

Mine Ölmez Evli Mi?

Ünlü astrolog 2023 yılının baharında Onur Şahan ile hayatını birleştirmiştir. Bu noktada Mine Ölmez çocuğu var mı sorusu akıllara gelse de kendisinin çocuğu olup olmadığına dair herhangi bir bilgi mevcut değildir.

Mine Ölmez Eşi Ne İş Yapıyor?

Onur Şahan Türkiye'de yerli ve milli bir sosyal medya platformu geliştirme hedefiyle çalışan genç ve başarılı bir girişimci ve sosyal medya uzmanıdır. Mine Ölmez’in hem kendisi hem de eşi hakkında kısıtlı bilgi yer alsa da yerli sosyal ağ projesi bulunduğu bilinmektedir.

Hatta konuya dair şu açıklamada bulunmaktadır:

"Hedefimiz Türkiye'de yapılan tüm sosyal medya yatırımlarını globale taşımak. Bu dünyanın bir parçası olup başarılı olmaktansa kendi dünyamızı kurup başarısız olmayı tercih ederim. Sosyal medya artık geleneksel medyanın önüne geçiyor biz bu geçişin bir parçasıyız ancak farkında olmadan kendi öz sermayemizden veriyoruz bunun için yeni bir sosyal ağ geliştirmekteyim. Amacımız mevcut sosyal ağlarla rekabet içerisinde olmak değil ya da yerli milli proje diye halkımızın duygularını kullanarak reklam yapmakta değil bizim amacımız ortaya insanların sağlıklı kolay işe yarar kullanabilecekleri güzel bir ürün koymak her şeyden önce faydalı olabilmek. Bunu başaracağımızı düşünüyorum. Bugün kendi sosyal medya profilimden de görüldüğü gibi yüzlerce ünlü ile çalıştım aralarında dünya starları da var takipleştiğim artık işin nasıl yürüdüğünü kartların nasıl dağıtıldığını çok iyi biliyoruz adımlarımızı ona göre atacağız. Bu hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum."

Mine Ölmez Eşi Kaç Yaşında?

Mine Ölmez kaç yaşında sorusu ile beraber eşine ait bilgiler de merak edilmektedir. Onur Şahan Adanalı bir girişimcidir. Ancak doğum tarihine veya yaşına dair bir bilgi paylaşılmamıştır.

Astrolog Mine Olmez Kac Yasinda 5

Mine Ölmez Nur Viral

Mine Ölmez, Nur Viral ile olan programı sayesinde Türkiye'de astroloji alanında oldukça tanınan bir isim haline gelmiştir. Sosyal medya platformlarında aktiftir ve astrolojik bilgileri tüm takipçilerine ulaştırmaktadır. Instagram hesabında 874 bin civarında takipçisi vardır. YouTube kanalında ise 140 bin civarında abonesi bulunmaktadır. Kanalında astrolojik dönemler, olaylar ve bunların hayatımızdaki etkileri gibi konulara yer verir.

Mine Ölmez astrolojiyi bir bilgi alanı olarak değil bir sanat olarak da görmektedir. Karmaşık astrolojik kavramları sade ve anlaşılır bir dille anlatmakta ve yeni başlayanlar için de konuyu daha kolay bir hale getirmektedir. Ek olarak çıktığı programlarda da astrolojik olayları güncel hayatla ilişkilendirmektedir.

Bu içeriğimizde sizler için Mine Ölmez kaç yaşında sorusunu yanıtlandırdık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz