İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde bir otelde düzenlenen programda, gazi ve gazi yakınlarıyla bir araya geldi.


Ali Yerlikaya'dan Narin cinayetini soran muhabire

YERLİKAYA'YA "NARİN GÜRAN" SORUSU

Program kapsamında bir konuşma yapan Yerlikaya'ya, Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra derede bir çuval içerisinde cansız bedeni bulunan Narin Güran soruşturması soruldu.


Ali Yerlikaya'dan Narin cinayetini soran muhabire

Muhabirin soru sorduğu anlarda sahneden inen Bakan Yerlikaya eliyle "Sus" işareti yaptı. Salonda soruları cevapsız bırakan Yerlikaya, çıkışta ise gazetecilerin uzattığı mikrofona açıklamalarda bulundu.


Ali Yerlikaya'dan Narin cinayetini soran muhabire

Son Dakika... Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü! Son Dakika... Narin'in kopuk bacağının sırrı çözüldü!

Konunun yargıda olduğunu belirten Yerlikaya, "Konu adliyede bu kadar basit. Hep beraber bekliyoruz, yargı süreçlerinin tamamı şimdi onda. Hep beraber neler olacağını göreceğiz. Adalet tecelli edecek, bundan hiç şüpheniz olmasın" ifadelerini kullandı.


Ali Yerlikaya'dan Narin cinayetini soran muhabire

NE OLMUŞTU?

Diyarbakır'da Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran için arama çalışması başlatılmış, 19 gün sonra küçük kızın cansız bedeni derede çuval içerisinde bulunmuştu. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Narin'in DNA'sının bulunduğu aracın sahibi amca Salim Güran tutuklanmıştı. Hemen ardından Narin'in cesedini dereye götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar cezaevine gönderilmişti. Soruşturma kapsamında daha sonra ise Narin'in annesi, ağabeyi ve amcasının da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi tutuklanmıştı.

Kaynak: TÜRKİYE GAZETESİ