D S C 0259-1

Salihli’ye şube açmaktan mutluluk duyduklarını belirten İşletme sahiplerinden Cemail Şen “Mithatpaşa Mahallesi Belediye Caddesi No:24(Hamidiye Camisi yanı) adresinde hizmete açtığımız Şen Kardeşler Paçacı Ahmet olarak bölge insanımıza süt kuzu kokoreç ve odun ateşinde pişirilen Doğrama Kelle Paça Çorba(İlikli Kemik suyu) çeşitleriyle hizmet vereceğiz. Doğrama Kelle Paça ve süt kuzu kokoreç ile tanışmak isteyen herkesi Şen Kardeşler Paçacı Ahmet’e bekliyoruz” dedi.

D S C 0273

Paçacı Ahmet’in hayırlı olmasını dileyen Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu “Paçacı Ahmet Salihli’ye farklı bir lezzet katacaktır. Bol ve bereketli kazançlar diliyorum” dedi. Paça kültürünün bin yıllık bir kültür olduğunu Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu “Doğrama Kelle Paça çok lezzetlidir. Çok lezzetli olduğu gibi Akhisar’ın her zaman tanıtımını yapar. Akhisar’da bu Doğrama Kelle Paçayı en güzel yapanlardan birisi de Şen Kardeşlerdir. Akhisar’dan sonra Salihli’de şube açtı. Akhisar’ın lezzetini buraya taşıyacak. Biz Akhisar’da Doğrama Kelle Paçayı keyifle tüketiyoruz. Umarım Salihli halkıda çok sevecektir” diye konuştu.

D S C 0277

Doğrama Kelle Paçanın Akhisar’ın kadim lezzetlerinden birisi olduğunu anlatan Türkiye’nin ilk ve tek Lokantacılar Odası Başkanı olan Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Gören ise “Bu çorba bir Rumeli Kültürüdür. Bu kültürü Akhisar’dan sonra Salihli’de katkısı olacak olan Şen Kardeşlere teşekkür ediyorum. Bu lezzet, Salihli’ye hayırlı olsun. Bundan sonra Akhisar’ın lezzeti sizlere emanet” dedi.

D S C 0278

Konuşmaların ardından Şen Kardeşlerin(Paçacı Ahmet) Salihli Şubesi açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından birlikte kesildi.

D S C 0282-1

O’nun sesini herkes biliyordu ! 18 yıl boyunca halka seslendi, şimdi emekli oldu ! O’nun sesini herkes biliyordu ! 18 yıl boyunca halka seslendi, şimdi emekli oldu !

Açılışa Salihli Belediye Başkanı Mazlum Nurlu, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Salihli Belediye Başkan Yardımcıları Yavuz Özdem, Selim Akbıyıkoğlu, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, Akhisar Lokantacılar Odası Başkanı Pınar Gören, Salihli Lokantacılar ve Gazinocular Esnaf Odası Başkanı Ali Balkan, Salihli Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdal Tunca ve Akhisar Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Akarsu’nun yanı sıra Salihli ve Akhisar’dan davetliler katıldı.

D S C 0269

Açılış kokteyl ve çorba ikramı ile son buldu.

D S C 0268

D S C 0266

D S C 0264-2

D S C 0263

D S C 0247

Muhabir: Behzat AKCAN