Yangından etkilenen Salihli ve Gördes ilçesinin mahallelerini ziyaret eden AK Partili Hızlı, vatandaşların taleplerini dinledi. Yangından çok sayıda mahallenin etkilendiğini anlatan Hızlı, yaraların biran önce sarılması için çalışma başlattıklarını söyledi.

Başevirgen’den Salihli ve Gördes yangınları hakkında açıklama | ‘Gece görüşlü helikopter ve uçakların sayısı azdı’ Başevirgen’den Salihli ve Gördes yangınları hakkında açıklama | ‘Gece görüşlü helikopter ve uçakların sayısı azdı’

Yangin (7)

“Yaşanan acının tarifi yok” diyen Hızlı “Gördes ilçemizde başlayan ve Salihli ilçemize kadar sıçrayan yangından etkilenen tüm mahallelerimizi ziyaret ettik. İhtiyaç noktasında devletimiz olarak vatandaşımızın ilk günden beri yanındayız. Tek tek tespit edilerek her bir vatandaşımızı mağdur etmemek noktasında titizlik ile çalışıyor. Bakanlıklarımız bu noktada her zaman olduğu gibi sahada bizlerde onlara yardımcı olmak için buradayız. Sayın Valimiz, AFAD ekibimiz, Orman ve Tarım İl Müdürlükleri ilk günden beri onlarda vatandaşımız ile beraberler. Böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum” dedi.

Yangin (5)-3

Muhabir: Fatma Uysal