3 Kasım’da yapılacak olan ilçe kongresi öncesi AK Parti Salihli İlçe Başkanlığı yarın saat 14:00’de parti binasında Genel Merkez İl Koordinatörü Dilek Yıldız Büyükdağ koordinatörlüğünde temayül yoklaması gerçekleştirilecek. Temayül yoklaması öncesi AK Parti Gençlik Kolları’nda geçmiş dönemlerde başkanlık yapan genç iş insanı Hüseyin Varol, ilçe başkanlığına aday olduğunu açıkladı.

4E5804E5 C9B9 422A Aa8D 0Edc74C11134

Varol “2010 yılında AK Parti Salihli Gençlik Kolları Başkanı olarak başladığım siyaset hayatımda bugün farklı bir dönüm noktasındayım. 3 Kasım’da yapılacak olan AK Parti Salihli İlçe Başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. AK Parti'nin Salihli'deki kaderini değiştirmeye talibim” dedi.

Salihli’de başarılara imza atan Lidya Sanat Spor Kulübü yeni yerinde açıldı Salihli’de başarılara imza atan Lidya Sanat Spor Kulübü yeni yerinde açıldı

Temayül yoklamasının yarın AK Partili üyelerin katılımıyla parti binasında yapılacağını belirten Varol “Yol arkadaşlarım yarın yapılacak olan oylamada şahsıma desteklerinizi bekliyorum. İlk günkü aşkla, 3 Kasım’da Salihli’de, yeniden diriliş, yeniden yükseliş” diye konuştu.

Vrl

Hüseyin Varol kimdir?

1984 yılında Salihli’de dünyaya gelen Varol, ilk, orta ve lise öğrenimini Salihli’de, Üniversite eğitimini ise Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nde tamamladı.  2007 yılında aile işletmesi olan Filiz Optik başına geçen Varol, Salihli’de 2 ve Kula’da 1 şube olmak üzere 3 şube de bölge insanına hizmet veriyor. Varol, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Vrl22

Muhabir: BEHZAT AKCAN