Salihli AK Parti’de 3 Kasım’da yapılacak ilçe kongresi öncesi adaylar bir bir ortaya çıkmaya başladı. Partinin önde gelen isimlerinden olan emekli eğitimci Tevfik Karayağız, AK Parti Salihli İlçe Başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

96Bf226B 2C1E 4Ec1 A307 4B61616Cd0B7

Salihli’de başarılara imza atan Lidya Sanat Spor Kulübü yeni yerinde açıldı Salihli’de başarılara imza atan Lidya Sanat Spor Kulübü yeni yerinde açıldı

“Göreve talibim”

Doğup büyüdüğü Salihli’de 25 yıl hem öğretmenlik ve idarecilik yaptığını belirten Karayağız “Meslek hayatından emekli olduktan sonra Salihli merkezde bulunan Yıldırımlar Grup Güvenlik şirketinin ortağı ve aynı zamanda Genel Müdürlüğünü yapmaktayım. Siyasete ise 17 yaşlarında Milli Türk Talebe Birliği'nde başladım. Milli Gençlik Vakfı’nın Salihli Vakıf Başkanlığını 10 yıl yaptım. Sonrasında ise sırasıyla Milli Selamet Partisi, Refah Partisi, Fazilet Partisi ve 23 yıldır da AK Parti ile siyasete devam ediyorum. AK Parti Teşkilatında 4 dönem yönetimde, Sosyal İşler Başkan Yardımcılığı, Yerel Yönetimler Başkan Yardımcılığı, Siyasi İşler Başkan Yardımcılığı ve şu anda halen Salihli AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı olarak göreve devam etmekteyim. Mensubu olmaktan gurur duyduğum teşkilatımın bayrağını daha da yukarıya taşımak için ilçe başkanlığına talibim. Şahsım ile ilgili verilecek her türlü karara şimdiden saygılı olacağımı belirtir saygılar sunarım” dedi.

Muhabir: BEHZAT AKCAN