Parti lokalinde, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Aksoy, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Çalışkan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faruk Sabri Dönmez ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen MKYK Üyesi, Önceki Dönem Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcen, istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Salihli’de, ‘Metruk binalar ve güvenlik’ konuları görüşüldü Salihli’de, ‘Metruk binalar ve güvenlik’ konuları görüşüldü

Program kapsamında Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Gündoğdu Gıda Süt Ürünleri işletmesini ziyaret eden Gökcen, Firma yetkililerinden üretilen ürünler ve pazarlama konusunda bilgi aldı.  

Gökcen ayrıca, Salihli’nin en büyük kamu yatırımı olan Devlet Hastanesi projesi ile ilgili çalışmalar hakkında Özge Grup Firması yetkililerinden bilgi aldı.

Gün boyu devam eden ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Ak Parti Salihli İlçe Başkanı Osman Aksoy, “Salihli tarihinin en büyük kamu yatırımı olan hastanemiz, 7 kattan oluşuyor. Devlet Hastanemizde 400 yatak, poliklinikler, ameliyathaneler, yoğun bakım (yetişkin ve yeni doğan dahil), acil müşahede odasının yanı sıra kreş ve idari bina yer alacak. Bu projeyle ilgili olarak en başından buyana söylediğimiz gibi Salihli her şeyin en iyisini hak ediyor. 400 yataklı hastanemiz Salihli’nin yanı sıra bölge il ve ilçelere de hizmet verecek. Bu yatırımın ilçemizde kazandırılmasında emeği geçen ve süreci en başında buyana takip eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza,  bakan yardımcılarımıza ve bölge milletvekillerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz” dedi.

Muhabir: Fatma Uysal