Fiziki yetersizlikler nedeniyle bazı bölümlerin polikliniklere çevrildiği Salihli Devlet Hastanesi’ne bir yandan da doktor takviyesi devam ediyor.

Uzman Doktor Hazal Kaya ile birlikte Salihli Devlet Hastanesi’ndeki Kadın Doğum Uzmanı sayısı 5’e, uzman hekim sayısı ise 82’ye yükseldi.

Doktor (1)-1

1989 Turgutlu  doğumlu olan Uzman Doktor Hazal Kaya, Ege Üniversitesi’nden mezun oldu. Kaya, Kütahya Sağlık Birimlerinde uzmanlığını aldıktan sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde mecburi hizmetini tamamladı. Evli ve bir çocuk annesi olan Kaya, "Komşu ilçede doğup büyüdüm. Salihli’ye isteyerek geldim. İnşallah hastalarımla uzun yıllar beraber " dedi.

Kardiyoloji Uzmanı Bülent Gürçay ise bugüne kadar Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde özel hastaneler başta olmak üzere kamu hastanelerinde görev yaptı.

Bu bitki her derde deva Bu bitki her derde deva

Doktor (2)-1

Gürçay, “Salihli'de olmaktan mutluyum. Hekimliğimin bundan sonraki yıllarında Salihli halkına hizmet etmek amacındayım” dedi.

Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Gürkan Dericioğlu ise "Yeni hekimlerimizle güçleniyoruz. Hastane inşaatımız hızla devam ediyor. Poliklinik sıkıntımızda inşallah arka bahçemize yapılacak prefabrik binamızla kısa sürede çözülecek. Hekimlerimize görevlerinde başarılar diliyorum " dedi.

Muhabir: Fatma UYSAL