Öğrenciler, Cumhuriyet’in kuruluş öyküsünü marşlar, şarkılar, şiirler ve dans gösterileri eşliğinde sahneye taşıdı.

KOLEJ (9)

Özel Salihli Koleji, Ata’mızın bizlere bıraktığı Cumhuriyet Bayramını her yıl olduğu gibi bu yıl da anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri büyük bir coşku ile farklı etkinliklerle kutladılar.

KOLEJ (7)

Özel Salihli Koleji, Cumhuriyet Şenlikleri kapsamında, okul genelinde "Resim, şiir, kompozisyon yarışması",  Anaokulunun 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı, İlkokul ve ortaokul resmi tören kutlama programı, öğrencilerin ilçede düzenlenen resmi törene katılması ve son olarak okullarında yaptıkları görkemli tören ile bayramı dolu dolu yaşadılar.

KOLEJ (8)

Öğrenciler  gerçekleştirdikleri resmi törende, Cumhuriyet’in kuruluş öyküsünü marşlar, şarkılar, şiirler ve dans gösterileri eşliğinde sahneye taşıdılar.

KOLEJ (5)-3

1 hafta boyunca yapılan etkinliklerde, Ulu Önder Atatürk’ün geleceğimizin ışıkları ve güvencesi olan çocuklarımıza inancının doğruluğu, bir kez daha ifade edildi. Özel Salihli Koleji Okul İdaresi,  "Cumhuriyet Bayramı" etkinliklerinde  çocuklarının gözlerinde görmek istediği neşeye ve yüreklerinde duyurduğu heyecana ortak olan başta  Okul Kurucuları ve Okul Aile Birliğine,  tüm velilerine ve öğretmenlerine  teşekkür ederek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutladı.

KOLEJ (6)-4

KOLEJ (3)-8

Manisa'da 'Mini Mini Birler Alayı': Küçüklerin Büyük Eğlencesi Manisa'da 'Mini Mini Birler Alayı': Küçüklerin Büyük Eğlencesi

KOLEJ (4)-5

KOLEJ (1)-7

Kaynak: Fatma Uysal