20 Eylül Cuma Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler... 20 Eylül Cuma Manisa Elektrik Kesintileri | İşte Planlı Kesinti Olacak İlçeler...

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Ekim ayı Meclis Toplantısı, Meclis Üyelerinin katılımıyla Manisa TSO hizmet binasında gerçekleştirildi.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ümit Türek başkanlığında gerçekleşen toplantı saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ümit Türek, “Ekim ayı bizim için ayrı bir önem arz ediyor.

Pazar günü coşku ile 100. yılını kutladığımız Cumhuriyet Bayramımızı siz değerli meclis üyelerimizin karşısında bir kez daha kutluyorum. Bu vesile ile bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum. İSO 500 ikinci listesi de açıklandı.

Bu listede Manisa’mızdan 17 firma yer aldı. Ben listede yer alan kıymetli firmalarımız kutlar başarılarının devamını dilerim” dedi.

Toplantıda söz alan ve cumhuriyetin ilanın Türkiye açısından önemine vurgu yapan Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz bir kez daha Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.

Kaynak: İHA