İsrail-Filistin arasındaki çatışmalar 8'inci gününde devam ediyor.  Dünyanın tek solukta takip ettiği savaşa her kesimden farklı yorumlar geliyor.

Konu hakkında düşüncelerini paylaşan bir isim de eski TBMM Başkanı Bülent Arınç.

Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret Ali Koç'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ziyaret

Bülent Arınç, hamas güçlerinin İsrail'e saldırmasının Netanyahu'nun elini güçlendirdiğini, Filistinliler üzerindeki baskının daha da arttığını belirtti.

ARINÇ (1)

Arınç, "Senin ne gücün var? Gıdanı bile dışardan gönderiyoruz, teknik aletlerini dışardan karşılıyoruz. 2 tane uydurma füze atıyorusun İsrail'e sinek vızıltısı geliyor" ifadeleriyle haması eleştirdi. Bu sözler üzerine tepki gösterilen Bülent Arınç'ın ofisinin önüne gıda kolisi bırakıldı.

"Acıyorum onlara"

Mavi, Marmara olayı benim zamanımda oldu. Başbakan vekiliydim. Ne çektiğimizi Allah bilir. O yüzden akıllı davranın dediğim zaman dün akşam akşam ofisimin önüne gece on ikiden sonra gelmiş üç tane genç başlarına bir Filistin puşisi, ağızlarında yine benzer bir şey, ellerinde bir Filistin bayrağı beni protesto etmişler. Gündüz gelememişler. Gece gelmişler. Sonra da sosyal medyaya vermişler. Acıyorum onlara. Üzülüyorum onlar adına üzülüyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi