Melek Angun, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile hayatını birleştirdikten sonra gündeme gelmiştir. 

Oktay Kaynarca sevenleri oyuncunun özel hayatını araştırırken Melek Angun ismi ile karşılaşmışlar ve Melek Angun kimdir diye merak etmişlerdir. 

Oktay Kaynarca eski eşi kim sorusunu merak edenler için detaylı bir şekilde yazdık. Detaylar yazımızda…

Melek Angun Kimdir 11

Melek Angun Biyografi: Melek Angun Kimdir? 

Oktay Kaynarca Melek Angun çifti bir dönemin popüler çiftleri arasında yer almışlardır ve daha sonra çift evlenmiştir. Haliyle ünlü oyuncu Kaynarca’nın dünya evine girdiği kişi merak edilmiştir. Günümüzde hala merak konusu olan Melek Angun kimdir sorusu sorulmaya devam ediyor. 

Melek Angun 26 Aralık 1983 tarihinde Bursa’da dünyaya gelmiş ve burada büyümüştür. Gönül ve Güray Angun çiftinin ilk çocuğu olan Melek Angun, ilkokul eğitimine Mustafakemalpaşa’da başlamıştır ve liseye kadar burada okumuştur. 

Lise eğitimini tamamladıktan sonra üniversite eğitimine başlamıştır ve Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümü’nü kazanmıştır. Melek Angun, Uludağ Üniversitesi’ndeki 4 yıllık eğitimini tamamlayıp mezun olduktan sonra İstanbula yerleşmiştir. 

Melek Angun Kariyer Hayatı

Melek Angun Kimdir 10

2003 yılında İstanbul’a yerleşen Angun, burada reklam sektöründe çalışmaya başlamıştır. Melek Angun, reklamcılık yapmaya başladıktan sonra Oktay Kaynarca tanışmış ve bir birliktelik yaşamaya başlamıştır. 

Daha sonra, 28 Mayıs 2012 tarihinde, Türk televizyonlarının en ünlü ve en başarılı isimlerinden olan Oktay Kaynarca ve reklamcı Melek Angun nişanlandı haberleri o günlerde magazin gündemine düşmüştür. Daha sonra çift kısa bir süre evli kaldıktan sonra boşanmıştır.

Melek Angun, son zamanlarda Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizi ile adından sıkça söz ettiren Oktay Kaynarca ile yollarını ayırdıktan sonra meslek hayatında değişiklik yapmıştır.

Angun, 2016 yılında kendi işini kurmuş ve iş kadını olarak hayatına devam etmektedir. Çikolata sektörüne giriş yapan Melek Angun, Lausanne Chocolat adlı çikolata markasının kurmuştur. 

Melek Angun, markasını kurmadan önce Belçika, İsviçre, İspanya, Fransa ve Meksika gibi ülkeleri gezmiştir. Bu ülkelerdeki çikolata ustalarıyla çalışmış ve aldığı bilgiler ışığında el yapımı çikolata yapan markasını hayata geçirmiştir. Şimdilerde, Lausanne markası iş dünyasından önemli isimlerin birbirine hediye ettiği hediyeler arasında yer almaktadır. 

Melek Angun ve Oktay Kaynarca İlişkisi

Melek Angun Kimdir 8

Melek Angun ve Oktay Kaynarca çifti, nişanlandıktan 2 ay sonra, 2 Temmuz 2012 tarihinde ise dünya evine girmiştir. Oktay Kaynarca Melek Angun düğün törenleri birçok ünlünün katılımıyla da Kilyos’ta gerçekleşmiştir. 

Kilyos’ta görkemli bir düğün gerçekleştiren Oktay Kaynarca ve Melek Angun çiftinin evliliği uzun sürmemiş ve 31 Mayıs 2013 tarihinde boşanmışlardır. 

Evliliklerinin son bulduktan sonra Melek Angun daha kapalı bir hayat yaşamaya ve magazin dünyasından uzak yaşamaya başlamıştır. Şimdilerde gözlerden uzak ve sakin bir hayat yaşamaktadır. 

Melek Angun kimdir sorusunu detaylı bir şekilde ele aldık. Fakat hakkında en çok sorulan sorulardan olan boy konusuna da değinelim. Melek Angun boyu net olarak bilinmemekle beraber ortalama Türk kadını boyundan uzun olduğu söylenebilir. 

Oktay Kaynarca Kimdir?

Melek Angun Kimdir 9

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü

Oktay Kaynarca, 1965 İstanbul doğumlu, çok yönlü bir Türk sanatçısıdır. Oyunculuk, yapımcılık, senaristlik, tiyatro sanatçılığı, seslendirme sanatçılığı, söz yazarlığı ve sunuculuk gibi birçok alanda kendisini kanıtlamıştır.

Kaynarca, 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olmuştur ve televizyondaki ilk büyük çıkışını 2003 yılında Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakteriyle yapmıştır. Bu karakterle büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır ve Türk dizi tarihinin en unutulmaz karakterlerinden biri olmuştur.

Türkiye’nin en ünlü oyuncularından biri olan Oktay Kaynarca özel hayatı ile de zaman zaman gündeme düşmektedir. Oktay Kaynarca kaç evlilik yaptı sorusu ise ünlü oyuncunun özel hayatı ile ilgili merak edilen bir sorudur. 

Oktay Kaynarca iki kez evlilik yapmıştır. İlki, 2002-2008 yılları arasında ünlü oyuncu Özgü Namal ile yaptığı evliliktir. İkincisi ise 2012 yılında evlendiği ve 2013 yılında boşandığı Melek Angun ile olan evliliğidir. 

Günümüzde hala oynadığı dizilerle adından söz ettirmeyi başaran Oktay Kaynarca kiminle evli sorusu da oldukça fazla soruluyor. Fakat Kaynarca şu anda kimse ile evli değildir.

Sıkça Sorulan Sorular 

Melek Angun kimdir sorusunun yanı sıra diğer merak edlenler de aşağıdaki gibidir:

Melek Angun Çocuğu Var mı?

Melek Angun’un çocuğunun olup olmadığı bilinmiyor. 

Melek Angun Kaç Yaşında?

26 Aralık 1983 tarihinde dünyaya gelen Melek Angun 41 yaşındadır. 

Melek Angun Nereli?

Melek Angun aslen Bursalıdır.

Editör: Özlem Sucu