Kirli Sepeti Dizisi Konusu, Oyuncuları (1)-1

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Atuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Serhat Kılıç ve Devrim Yakut'un başrollerinde yer aldığı FOX TV ekranlarında yayınlanan Kirli Sepeti dizisinde 3 ayrılık birden yaşanacak.

Kirli Sepeti Dizisinden Hangi Oyuncular Çıkıyor

Yapımcılığını MedYapım’ın, yönetmenliğini Ece Erdek Koçoğlu’nun üstlendiği Kirli Sepeti dizisinin kadrosundan Serkay Tütüncü, Aleyna Özgeçen ve Devrim Yakut ayrılıyor. Daha önce bacağını kırdığı için çekimlerde zorluk yaşayan Yakut, bir bölüm sonra diziye veda edecek.

Kirli Sepeti Dizisi Konusu

Kirli Sepeti'nde İstanbul'un zengin muhitlerinden birinde, butik bir sitede çalışan hizmetliler ve onların iş verenlerinin iç içe geçmiş hayatlarını konu edinen dizide; yukarıdakiler ve aşağıdakiler arasındaki büyük uçurum anlatılıyor.

Kirli Sseperti Dizisi (3)

Kirli Sepeti Dizisi Oyuncuları

  • Ayça Bingöl – Songül
  • Ceren Moray – Hayriye
  • Cansu Tosun – Medine
  • Serkay Tütüncü – Kahraman
  • Halil İbrahim Ceyhan – Murat
  • Melisa Döngel – Aylin
  • Gözde Seda Altuner – Nergis
  • Bestemsu Özdemir – Yasemin
  • Deniz Sarıkaş – Ahmet
  • Aleyna Özgeçen – İlkgül
  • Serhat Kılıç –Feyyaz
  • Devrim Yakut – Canan

Kirli Sepeti Dizisi Konusu, Oyuncuları (2)

Kirli Sepeti’nin Kahraman’ı Serkay Tütüncü Diziden Neden Ayrıldı?

1991 doğumlu yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü Kirli Sepeti dizisinde Kahraman karakterine hayat veriyordu. Kahraman karakteri korkusuz bir haberciydi. Meryem’in öldüğü evde şoför olarak çalışmaya başlamıştı. Meryem’in ölümü onun için bir sır perdesi olmuştu çünkü annesi yıllar önce cinayete kurban gitmişti. Bu önemli karaktere hayat veren Serkay Tütüncü’nün vedası herkesi derinden etkiledi. Sosyal medya hesabından ayrıldığını duyuran Serkay Tütüncü Kirli Sepeti dizisine veda etti. Böylelikle Kahraman karakteri diziye geri dönemeyecek. 

Kirli Sepeti Kahraman, Serkay Tütüncü Diziden Ayrılıyor (1)

Kirli Sepeti Kahraman, Serkay Tütüncü Diziden Ayrılıyor (2)

Kirli Sepeti Dizisi Oyuncuları ve Karakterleri

Kirli Sepeti Songül kimdir?

Ayça Bingöl – Songül

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü

Yıllarca başkalarının evinde çalışan Songül, kızı İlkgül ve oğlu İlkkan'ı tek başına büyüttü. Uzun süre yanlarında çalıştığı Canan ve oğlu Ahmet ile derin bir bağları var. Kendisinden önce hep başkalarına öncelik verir Songül. Bu özelliğiyle mahallesinde oturan ve sitede çalışan bütün kadınların manevi ablası, hatta annesi haline geldi. Hayatta her şeyden çok çocuklarına değer verir. 

Kirli Sepeti Hayriye kimdir?

Ceren Moray – Hayriye

Deli dolu enerjik bir kadın olan Hayriye, iyi kalpli olsa da bir türlü tutamadığı çenesiyle başına türlü türlü dertler alır. Dedikodu düşkünüdür. Herkesin meselesini bilir ve her şeye burnunu sokar. Hayatta arkadaşlarından başka kimsesi olmayan Hayriye, bir gün bir daha hiç çalışmasına gerek olmayacak bir hayatın hayalini kurar.

Kirli Sepeti Medine kimdir?

Cansu Tosun – Medine

Geleneklerine bağlı ve kendi halinde biri olan Medine, kız kardeşini okutmak için memleketinden İstanbul'a çalışmaya gelir. Murat ve Aylin’in evinde hem çalışır hem de kızları Nil'in bakıcılığını yapar. Küçücük yaşta annesini kaybettiği için kız kardeşini büyüttü ve onunla ayrı bir bağ kurdu. Saf ve iyi niyetli yapısıyla ona yapılan her şeyi sineye çeker ve sessiz kalmayı tercih eder. Fakat onun bile sessiz kalamayacağı durumlar var.

Kirli Sepeti Kahraman kimdir?

Serkay Tütüncü – Kahraman

Kahraman, başarılı bir haberci. İyi bir haberi sezince diğer her şeyi unutur. Meryem'in ölümünün gizemini çözmek için Meryem'in eski işvereni Kenan'ın şoförü olarak çalışmaya başlar. Meryem hakkında bilgi toplamaya çalışırken İlkgül ile yakınlaşır. Onun dik başlılığı ve sevdiklerine karşı koruyucu tavrı Kahraman'ın dikkatini çeker.

Kirli Sepeti Murat kimdir?

Halil İbrahim Ceyhan – Murat

İşine ve ailesine önem veren efendi bir adam olan Murat, işi gereği evde çok vakit geçiremez. Yine de kızı Nil'e her zaman vakit ayırır fakat bu özeni karısı Aylin'e göstermez. Medine'yi ise bir çalışanı olarak küçümsemez, ona hep iyi davranır. 

Kirli Sepeti Aylin kimdir?

Melisa Döngel – Aylin

Aylin, sosyal medyada influencer olan genç ve güzel bir kadın. Hayatta en çok önem verdiği şey görünüşü. Kocasından görmediği ilgiyi sosyal medya ve başka kollarda arar. Annelik içgüdüsü çok olmadığı için Nil ile yalnızca sosyal medya için veya Murat'a koz olarak kullanırken ilgilenir. Murat'ın aksine Medine'ye hep ikinci sınıf muamelesi yapar.

Kirli Sepeti Nergis kimdir?

Gözde Seda Altuner – Nergis

Nergis, eski kocası Feyyaz ve kız kardeşi Yasemin evlenince kindar ve gözü intikamdan başka şey görmeyen bir insana dönüşür. Ne kendi acısını ne de çocuklarını düşünecek hali kalır. Sırf vicdan azabı çektirmeleri için kendi çocuklarını teyze ve babalarının yanında bırakır. 

Kirli Sepeti Yasemin kimdir?

Bestemsu Özdemir – Yasemin

Ablasının eski kocası ile evlenen Yasemin, Feyyaz ile bir aşk evliliği yapmış olsa da aşkını başkaları gibi yaşayamak onu çok yıpratıyor. Ablasının düşmanlığını kazanması ve Feyyaz'ın bu konuda ona manevi destek olmaması, Yasemin'i sürekli yalnız ve mutsuz hissettirir.

Kirli Sepeti Ahmet kimdir?

Deniz Sarıkaş – Ahmet

Canan’ın üniversitede okuyan biricik oğlu Ahmet, sevgi ve para içinde büyümenin rahatlığı ve özgüvenini üzerinde taşır. Annesinin ona karşı olan aşırı sevgisi boğucu olabilse de annesine kıyamaz. Songül'ü de ikinci annesi gibi görür. İlkgül'ün ona olan ilgisini fark etmez fakat aralarında bir bağ olduğunu hisseder.

Kirli Sepeti İlkgül kimdir?

Aleyna Özgeçen – İlkgül

Annesi Songül’ün gururu olan İlkgül, Songül’ün tüm emeklerinin sonucu üniversiteli olmuş, akıllı bir genç kız. Annesinin çalıştığı evde onunla birlikte yaşar. Zaman zaman annesine ev işlerinde yardım etse de kendisini bir çalışan olarak görmez. Annesinin işini yadırgamasa da annesine ya da kendisine ikinci sınıf vatandaş olarak davranılmasına tahammülü yok. En yakın arkadaşı Meryem'in ölümüyle sarsılır. Yaşadığı evin hanımının oğlu Ahmet'i uzun süredir uzaktan seviyor.

Kirli Sepeti Feyyaz kimdir?

Serhat Kılıç –Feyyaz

Dediğim dedik, otoriter bir adam olan Feyyaz, eşki eşinin kız kardeşi Yasemin'le evlenir. Bu seçimin sonuçlarının diğer insanlar kadar kendisini de ilgilendirdiğini bir türlü kabul etmez. Huzurlu bir hayat ister fakat sürekli kendisini Yasemin ve Nergis’in kavgaları ve entrikalarının ortasında bulur.

Kirli Sepeti Canan kimdir?

Devrim Yakut – Canan

Takıntı bir yapıya sahip olan Canan, evden çıkarsa başına gelebilecek hastalık ve kazalardan korktuğu için evden pek çıkmaz. Her şeyi büyük yaşar. Hayatında en çok sevdiği kişi oğlu Ahmet'tir. Ahmet, Songül'ün elinde büyüdüğü için ara sıra onu Songül'den kıskanır. Bazen takıntılı ve kıskanç yapısı sebebiyle etrafındakilere eziyet çektirse de sevilen iyi bir kadındır. Ne zaman yardıma ihtiyacı olsa Songül hep yanındadır.

Kirli Sseperti Dizisi (2) 

Kirli Sepeti dizisi hakkında diğer merak edilenleri cevaplayalım… 

Kirli Sseperti Dizisi (1)

Kirli Sepeti Hangi Gün, Hangi Kanal?

Kirli Sepeti, Fox TV ekranlarında Pazar günü akşamları yayınlanıyor.

Kirli Sepeti Dizisi Konusu, Oyuncuları (5)

Kirli Sepeti Gerçek Hikaye Mi?

Kirli Sepeti dizisi, bir uyarlama dizisi değildir ve gerçek bir hikayeye dayanmamaktadır. Bu dizi, tamamen kurgusal bir dram türünde yapımdır.

Kirli Sepeti Dizisi Konusu, Oyuncuları (4)

Kirli Sepeti Nerede Çekiliyor?

Kirli Sepeti dizisi İstanbul'un Beşiktaş ve Galata gibi yerlerinde çekiliyor.

Kirli Sepeti Hangi Gün (3)

Kirli Sepeti Hangi Gün (4)

Kirli Sepeti Hangi Gün (2)

Kirli Sepeti Dizisi Konusu, Oyuncuları (3)

Kirli Sepeti Hangi Gün (1)

Editör: Ayşenur Yılmaz