Massey Ferguson 240S Fiyatları: Sıfır – İkinci El Güncel Fiyatlar

Massey Ferguson 240S Fiyatları: Sıfır – İkinci El Güncel Fiyatlar

ABONE OL
9 Mart 2024 18:06
Massey Ferguson 240S Fiyatları: Sıfır – İkinci El Güncel Fiyatlar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Massey Ferguson traktör modelleri, Türkiye’de tarımsal faaliyetle uğraşan çiftçiler başta olmak üzere birçok kişi için tercih listesinin ilk sırasında yer alıyor. Modeller arasında ise gerek fiyatıyla gerekse de kalitesiyle adından söz ettiren 240S serisi öne çıkmaktadır. Massey Ferguson 240S fiyatları 2024 yılı için zamlandı! Sıfır ve ikinci el fiyat listesini inceliyoruz…

Massey Ferguson 240S fiyat listesi, marka tarafından düzenli aralıklarla yayınlanırken ikinci el piyasasında ise daha çok satıcılar arasında fiyatlar değişmektedir. Bununla birlikte Massey Ferguson 240 S sıfır fiyatları, kendi segmentindeki birçok traktör modeline göre çok daha uygundur. İşte detaylar…

Massey Ferguson 240S Teknik Özellikleri

Massey Ferguson traktör markasının modelleri arasında ön plana çıkan 240S, teknik özellik ve tasarım bakımından sınıfının en iyi seçeneklerinden birisini oluşturmaktadır. Bu nedenle birçok traktör kullanıcının odak noktasında bu model yer alıyor. Massey Ferguson 240S fiyatlarına geçmeden önce teknik özellikleri inceleyeceğiz.

Massey Ferguson 240S traktör özellikleri şu şekildedir:

  • İlgili traktör modelinin maksimum tork gücü 180 NM olarak belirlenmiştir.
  • Stage 3A motor yapısına sahiptir.
  • Motor modeli ise S327 E’dir.
  • 8 ileri ve 2 geri olmak üzere vites yapısı gelişmiştir.
  • 2 ton taşıma kapasitesi bulunur.

Massey Ferguson 240s sıfır fiyatları, bu özelliklere göre belirlendiğinden dolayı oldukça önemlidir. Motor özelliğinden tasarım yapısına kadar tüm detayların gelişmiş olduğu 240 MF fiyatlarını inceleyelim…

Önerilen içerik: 54C Traktör Fiyatları

Massey Ferguson 240S Fiyatları: Güncel Yeni Liste!

Massey Ferguson 240 S Sıfır Fiyatları
Massey Ferguson 240 S Sıfır Fiyatları

Massey Ferguson 240 s traktör fiyatları, ilgili modellerin sıfır ya da ikinci el olmasına göre değişmektedir. Bununla birlikte sıfır fiyat listesi genellikle tavsiye edilen satış tutarı olarak belirlendiği için bayiler arasında da fiyat farklılıkları olabiliyor. Güncel listeyi inceleyelim…

Massey Ferguson 240S fiyatları 2024 yılı itibariyle şu şekildedir:

  • Massey Ferguson traktör fiyatları 240S modelleri için 1.000.000 TL ile 2.000.000 TL arasında değişmektedir.
  • Fiyatların bu kadar farklı olmasının sebebi, bayilerin satış fiyatlarını farklı stratejilere göre belirlemesidir.
  • Örneğin kredili satış avantajıyla ürünlerini pazarlayan bir traktör bayisi, satış fiyatlarını daha yüksek belirleyebilmektedir.

Şimdi Massey Ferguson 240 S ikinci el traktör fiyatını inceleyelim…

2. El Massey Ferguson 240S Fiyat Listesi

Massey Ferguson 240S Traktör Fiyatı
Massey Ferguson 240S Traktör Fiyatı

Massey Ferguson 240S sahibinden fiyatları, genellikle ikinci el piyasası dinamiklerine göre belirlenmektedir. Fiyatlar, sıfır listesine göre biraz daha düşüktür ancak avantajlı olarak sayılamaz. Bu nedenle bütçe avantajı yaratmak için modelleri detaylı olarak araştırmanız gerekmektedir.

2.El Massey Ferguson 240S fiyatları güncel olarak satış platformlarında şu şekildedir:

  • MF 240S Traktör Fiyatı (1989): 350.000 TL
  • Massey Ferguson Traktör Fiyatları İkinci El 240S (2003): 500.000 TL
  • Massey Ferguson 240 S Fiyatları 2.El (2007): 600.000 TL

Massey Ferguson 240S fiyatları ikinci el piyasasında ortalama olarak bu şekildedir. Ancak araç kalitesi, model yılı ve km verisine bağlı olarak fiyatlar ciddi oranda değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle sahibinden ya da arabam gibi platformlarda farklı satıcılarla görüşerek fiyatları karşılaştırmanız çok daha sağlıklı sonuçlar verecektir.

İlginizi çekebilir: Deutz Fahr Traktör Fiyatları

Massey Ferguson 240S Kaç Beygir? Motor Gücü…

Massey Ferguson Traktör Fiyatları 240S
Massey Ferguson Traktör Fiyatları 240S

Massey Ferguson 240 S sıfır fiyatları ve ikinci el fiyat bilgilerini sizlere sunduk. İlgili traktör modelleri, özellik bakımından oldukça kapsamlı işleri hızlı bir şekilde yapmanızı sağlayabilir. Massey Ferguson 240 traktör modelleri ile ilgili olarak en çok araştırılan konu ise ilgili aracın motor gücü yani kaç beygir olduğudur.

Massey Ferguson 240S kaç beygir? İşte yanıtı:

  • MF 240S traktör modelleri, maksimum 50 HP motor gücüne (beygir) sahiptir.
  • Aynı modelin 240 versiyonunda ise maksimum 47 HP’lik beygir gücü bulunmaktadır.

Massey Ferguson 240S fiyatlarının belirlenmesinde beygir gücü oldukça önemlidir. Stage 3A kategorisinde değerlendirilen motor yapısı, beraberinde beygir gücüyle birlikte oldukça kaliteli sonuçlar almanızı sağlayabilir. Bu nedenle traktör özelliklerine odaklanarak satın alım gerçekleştirmeniz önemlidir.

Önerilen içerik: Traktör Ön Ağırlık Fiyatları

Massey Ferguson 240S Traktör Yorumları

Massey Ferguson 240S fiyatları kadar ilgili traktörler hakkında yapılan yorumlar da araştırılıyor. Bu konuda sizler için MF 240S traktör yorumlarını araştırdık. İşte detaylar…

Massey Ferguson 240S traktör yorumlarını incelediğimizde hemen herkesin bu modelden memnun kaldığını belirtebiliriz. Özellikle traktörün teknik yapısı, tasarım unsurları ve kullanıcı deneyimi, uygun fiyatlarla birleşerek tüketicileri memnun etmiştir. Ancak ikinci el piyasasındaki bazı hatalı alışverişlerden kaynaklı olarak olumsuz yorumlar da mevcuttur.

Massey Ferguson 240S fiyatları hakkındaki düşüncelerinizi ve sorularınızı, yorumlar aracılığıyla belirtebilir, daha fazla bilgi alabilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli

    Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.