54C Traktör Fiyatı: (GÜNCEL) Fiat İkinci El Traktör Fiyatları

54C Traktör Fiyatı: (GÜNCEL) Fiat İkinci El Traktör Fiyatları

ABONE OL
8 Mart 2024 14:27
54C Traktör Fiyatı: (GÜNCEL) Fiat İkinci El Traktör Fiyatları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fiat 54C traktör fiyatı, günümüzde uygun fiyatlı traktör modeli arayan kişiler tarafından araştırılıyor. 1986 yılında yerli traktör üretimini hızlandırmak amacıyla Türk Fiat adıyla üretilen 54C modelleri, gerek teknik özellikleri gerekse de fiyatı bakımından günümüzde halen tercih ediliyor. Her ne kadar sıfır seçeneği olmasa da ikinci el 54C traktör fiyatlarını inceleyeceğiz.

54C fiyatları, sahibinden satılık ilanlarında oldukça uygun bir şekilde belirleniyor. Sağladığı özellikler bakımından birçok avantajın söz konusu olduğunu söyleyebiliriz. Ek olarak 54C Junior fiyatları da konuyla ilgili en çok yapılan araştırmalar arasındadır. Tüm detayları inceliyoruz…

Fiat 54C Traktör Fiyatları Ne Kadar?

Fiat 54C traktör fiyatları günümüzde düşük bütçesi olan ve traktör satın almak isteyen kullanıcıların en çok araştırdığı konuların başında geliyor. 54C traktör fiyatı, alternatif olarak aynı özelliklere sahip birçok traktör modeline göre en iyi seçeneklerden birisi olarak yer alır. Sahibinden ve Arabam ikinci el alışveriş platformlarındaki ilanlarda da sıkça yer alıyor.

Türk Fiat 54C traktör modeli, dönemine kıyasla çiftçeker özellikleri, motor gücü ve tasarım açısından en iyi seçeneklerden birisi olarak biliniyor. Bu nedenle 54 C traktör sahibinden satılık fiyatları merak ediliyor. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Önerilen içerik: Deutz Traktör Fiyatları

54C Traktör Fiyatı: İkinci El – Sahibinden Satılık

54C Traktör Fiyatları
54C Traktör Fiyatları

Sıfır traktör fiyatları, Türk traktör kullanıcılarının odaklandığı en temel verilerden birisidir. Ancak günümüzde çeşitli nedenlerle fiyatların aşırı yükselmesi, kişilerin daha çok ikinci el piyasasına yönelmesine neden oluyor. İkinci el traktör fiyatları Türk Fiat 54C modeliyle oldukça avantajlıdır. Detayları inceleyelim…

54C traktör fiyatı 2024 yılında ikinci el sahibinden satılık ilanlarında şu şekildedir:

  • Fiat 54C Fiyatları (1992): 375.000 TL
  • 54C Traktör Fiyatları (1989): 350.000 TL
  • Fiat 54C Traktör Fiyatı (1994): 400.000 TL
  • Fiat 54C Junior Fiyatları (1993): 425.000 TL
  • Sahibinden Satılık 54C Traktör 2004: 500.000 TL

Türk Fiat traktör fiyatları 54C modeli için bu şekildedir. Fiyatlar, ikinci el piyasasında geçerli olduğundan dolayı satıcılar arasında değişiklik gösterebilmektedir. Bu nedenle modelleri detaylı olarak inceledikten sonra mutlaka satıcılar arasında fiyat karşılaştırması yapmanız önerilir.

Sahibinden satılık 54C traktör fiyatı için 2004 model ürünlere yoğun bir talep bulunuyor. Bu konuda ilgili modellerin fiyatlarını detaylı olarak aktaralım.

1- 54C Traktör 2004 Fiyatı (Sahibinden)

54C fiyatları için son model niteliğinde olan 2004 serisi, traktör kullanıcılarının odak noktasında olan çeşittir. Sahibinden satılık 54c traktör fiyatı listesinde bu seriye ayrıca yer verelim…

54C traktör fiyatları 2004 model için ikinci el piyasasında ortalama olarak şu şekildedir:

  • Sahibinden ikinci el traktör fiyatlarını incelediğimizde Fiat 54C 2004 serisi için ortalama olarak 500.000 TL – 550.000 TL arasında satış fiyatlarının olduğunu söyleyebiliriz.
  • Fiyatlar, satıcılar arasında değişebilmekle birlikte ek olarak aracın kullanım süresi, hasar durumu, mevcut durumu vb. faktörlere göre farklılaşabilmektedir.
  • Bu nedenle sahibinden ya da arabam gibi farklı platformlarda ürünleri detaylı inceleyerek, gerektiğinde yerinde kontrol ederek fiyatları incelemeniz önerilmektedir.

54C traktör fiyatı için sorulan bazı soruları yanıtlayalım…

Önerilen içerik: Solis Traktör Fiyatı

Fiat 54C Fiyatları Neden Uygun?

Fiat 54C Traktör Fiyatı
Fiat 54C Traktör Fiyatı

Türk Fiat traktör fiyatlarında 54C serisi için fiyatların neden uygun olduğu merak ediliyor. Öncelikle Fiat 54C traktörlerinin 1986 yılında üretilmeye başlandığını belirtelim. Ve en son modeller ise 2004 yılında üretilmiştir. Bu nedenle ikinci el piyasasında karşılaşacağınız 54C traktör modelleri, eski yıllarda üretildiği için fiyatı uygundur.

54C traktör fiyatının uygun olmasının bir diğer nedeni, teknik özellikleridir. Dönemine kıyasla iyi özellikler barındırsa da günümüzde traktör modelleri çok daha kapsamlı özelliklere sahip olduğundan dolayı eski modellerin fiyatı düşmektedir.

Ayrıca Türk Fiat işbirliğiyle üretilen bu traktör serisi, yerli traktör üretimi kapsamında olduğundan dolayı fiyatları uygundur. Tüm bu sebepleri göz önüne aldığımızda Fiat 54C fiyatlarının uygun olması olağan karşılanmaktadır.

İlginizi çekebilir: Erkunt Fiyat Listesi

Fiat 54C Traktör Teknik Özellikleri

Fiat 54C Traktör Fiyatları
Fiat 54C Traktör Fiyatları

Fiat 54C traktör fiyatı bilgilerini en güncel haliyle sizlere sunduk. Konuyla ilgili son olarak ilgili traktör modellerinin teknik özelliklerine değinelim. Gerçekten de Fiat 54C serisinin döneminde en iyi özelliklere sahip olduğunu söyleyebiliyoruz.

Fiat 54C traktör teknik özellikleri aşağıdaki gibidir:

  • İlk olarak 54C kaç beygir sorusunu yanıtlayalım. 54C traktör modelleri, model isminden de anlaşılacağı üzere maksimum 54 HP motor gücüne sahiptir.
  • 3 silindirli olan bu traktör modelleri, 4×2 çekiş tipine sahiptir.
  • Traktörün tasarımındaki detaylarda kabin tipinin “tente” olarak belirlendiğini görüyoruz.
  • Bahçe ve tarla tipi traktör modelleri arasında değerlendirilebilen Fiat 54C serisi, 2 geri ve 8 ileri olmak üzere vites sistemine sahiptir.

54C traktör fiyatı hakkındaki düşüncelerinizi, sorularınızı ve görüşlerinizi, yorumlar bölümünden belirtebilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli