Son dönemin en popüler rap sanatçıları arasında yer alan Lvbel C5 kimdir merak ediliyor. Lvbel C5’in kaç yaşında olduğu ve memleketi fanları tarafından sıklıkla araştırılıyor. Ünlü şarkıcı Lvbel C5 hakkında diğer merak edilenleri sizler için kaleme aldık! Detaylar için okumaya devam edin…

Lvbel C5 Kimdir?

Lvbel C5, Türk rap müziğinin genç yeteneklerinden biridir. Son yıllarda adından oldukça söz edilen ünlü sanatçı, sosyal medyada da oldukça merak uyandırmaktadır. Peki Lvbel C5 kimdir?

Lvbel C5, 2024 itibarıyla 23 yaşındadır. Genç yaşına rağmen Türk müzik sektörüne bomba gibi düşmüştür. Her şarkısı hit olan rap sanatçısı, Sakarya doğumludur.

Lvbel C5 kimdir sorusunun cevabı da oldukça merak edilmektedir. Lvbel C5’in gerçek adı Süleyman Burak Bodur’dur. Akılda kalıcı şarkıları ve enerjik performanslarıyla büyük kitlelerce tanınan Türk rap sanatçısı ve söz yazarıdır.

Müzik kariyerine 2019 yılında “Drop” adlı şarkısını çıkarması ile başlamıştır. Bu şarkı ile büyük bir hayran kitlesi kazanmıştır. Sonrasında ise 2021’de Batuflex ile çıkardığı “Ralli” adlı şarkısı büyük bir hit olmuştur. Türkiye listelerinde bir numaraya yükselmiştir.

'Altın tozlu Türk Kahvesi' ile gündem olan Dilan Polat'tan cezaevi kahvesi paylaşımı! 'Altın tozlu Türk Kahvesi' ile gündem olan Dilan Polat'tan cezaevi kahvesi paylaşımı!

Ralli’nin listelerdeki başarısından sonra 2022 yılında ilk albümü “C5MODE”u çıkarmıştır. Her çıkardığı şarkı ve albümde hayran kitlelerini genişletmiş ve tanınırlığını büyük ölçüde artırmıştır.
Başarılı bir ivme yakaladıktan sonra, 2023 yılında ‘BABA’ isimli ikinci stüdyo albümünü çıkaran ünlü rapçi, bu albüm ile önceki başarılarını ikiye katlamıştır. Bundan sonrasında neredeyse albümdeki her şarkısı bir hit haline gelmiştir.

Instagram’da @lvbelC5 adı ile paylaşım yapan Lvbel C5, yaklaşık olarak 600 bin takipçiye sahiptir. Ünlü rapçinin paylaşımları sık sık gündemde yerine almaktadır. Lvbel C5’in boyunun 1.87 metre boyunda olduğu bilinmekle beraber Lvbel C5 kilosu 95 kilogram civarında olduğu tahmin edilmektedir.

Lvbel C5 Gerçek Adı Ne?

Lvbel C5'in gerçek Süleyman Burak Bodur'dur. Genç rapçi, günümüzdeki çoğu rapçi gibi sahne adını arkasındaki anlamdan güç alarak seçmiştir. Müzik kariyerine ilk olarak ‘’Label C5’’ olarak başlayan Lvbel C5, isminin bir hikayesi olduğunu da yeri geldikçe söylüyor.

Kuzenleri ve arkadaşları ile otururken bir şişenin üzerindeki etiketleri gördüğünü söyleyen Lvbel C5, etiket kelimesinin İngilizce karşılığı olan ‘’Label’’i alıyor. Ardından C4 yerine C5’i getirerek yeni bombanın kendisi olduğundan bahsediyor.

Lvbel C5 Kaç Yaşında?

Lvbel C5, 20 Nisan 2001 yılında dünyaya gelmiştir. Ünlü rapçi,Günümüz itibarıyla 23 yaşındadır ve Koç burcudur. Genç yaşına rağmen Türk müzik sektöründe önemli bir yere sahiptir ve hayran kitlesi tarafından merakla takip edilmektedir.

Lvbel C5 Nereli?

Şarkılarını neredeyse her yerde duymaya başladığımız Lvbel C5, dünyaya gözlerini Sakarya’da açmıştır. Aslen Sakaryalı olduğu tahmin edilse de ailesi hakkında tam bir bilgi bulunmamaktadır.

Lvbel C5'in Babası Kim?

Lvbel C5'in babasının da müzisyen olduğu bilinmektedir. Babası perküsyonist olan Lvbel C5'in müzikle iç içe büyüdüğü bilinmektedir. İlerleyen yaşlarda da şarkı besteleyerek sektöre giriş yapmıştır.

Lvbel C5 Ne Mezunu?

Lvbel C5'in Sağlık Meslek Lisesi mezunu olduğu bilinmektedir. Üniversite okuyup okumadığına dair bir bilgi bulunmamaktadır. Ancak bir röportajında okul hayatından pek hoşlanmadığını belirtmiştir.

Lvbel C5 Nasıl Ünlü Oldu?

Müzik kariyerine henüz 18 yaşındayken çıkardığı ‘’Drop’’ isimli şarkısı ile 2019 yılında başlayan Lvbel C5, bu şarkıyla dikkatleri bir hayli üzerine çekmiştir.

20 Nisan 2021 yılında kendisi gibi rap türünde müzik yapan Batuflex ile seslendirdiği ‘’Ralli’’ şarkısıyla ise büyük bir çıkış yakalayarak geniş hayran kitlelerine ulaşmıştır. Şarkı, YouTube’da 69 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaşmıştır.

Ardından çıkardığı albüm ile de akım olan ve dillerden düşmeyen enerjik şarkıları ile herkesin aklına kazınmıştır.‘’C5MODE’’ adındaki albüm 100 milyondan fazla tıklanarak ülke boyunca bir fenomen haline gelmiştir.

İlk albümünün ardından 2 sene sonra, 2023 yılında çıkardığı ‘’BABA’’ isimli albümle de listelerin başına yerleşmiş ve sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

''Gaz Pedal'' şarkısı ise siyasetçi Muharrem İnce'nin yaptığı dans ile büyük bir akım haline gelerek 2023 yılının en çok dinlenen şarkılardan biri haline gelmiştir.

Lvbel C5 Şarkıları ve Albümleri

Lvbel C5, kariyerine birçok başarılı şarkı ve albüm sığdırmıştır. En bilinen şarkıları arasında "Aşk Bu", "Gece", ve "Hayaller" gibi şarkıları bulunmaktadır. Sizler için Lvbel C5 diskografisini kısaca derledik!

İşte Lvbel C5 Şarkıları ve Albümleri:

Albümler:

  • C5MODE (2022)
  • BABA (2023)

Tekliler:

  • Dropü
  • Ralli (ft. Batuflex)ü
  • Aşk Bu
  • Gece
  • Hayaller
  • Yeni Dünya
  • Enerji
  • 10 Numara
  • DACİA
  • Baba
  • Gaz Pedalı
  • İzledi Mahalle
  • İstanbul
  • Sorun
  • Aynen Öyle
  • Zor

Lvbel C5 Sevgilisi Kim?

Son yıllarda oldukça popüler olan Lvbel C5'in özel hayatı hakkında fazla bilgi yoktur. Ancak, genç rapçi zaman zaman sevgilileri ile gündeme gelmektedir. Şu anda Lvbel C5’in bir sevgilisi hakkında kesin bir bilgi bulunmamaktadır.

Kaynak: Özlem Sucu