Küçük tüp, aile ekonomisi için en önemli ürünlerin başında gelirken Türkiye’de yaşanan enflasyon nedeniyle sürekli olarak zamlanıyor. Küçük tüp fiyatları 2024 yılında arttı! Peki, yeni fiyat listesine göre 2 KG küçük tüpün fiyatı ne kadar oldu? Sizlere en güncel fiyatları sunuyoruz.

Küçük tüp fiyatı 2024 yılının en fazla araştırılan konularından birisi oluyor. Petrol ve doğalgaz fiyatlarının artmasıyla birlikte tüp fiyatlarına zam geldi! Yeni fiyatları sizler için açıklıyoruz. Ayrıca İpragaz, Likidgaz, Aygaz küçük tüp fiyatı gibi tüm detayları sağlıyoruz. İşte ayrıntılar…

Küçük Tüp Fiyatı Ne Kadar Oldu?

Küçük tüp fiyatları, mutfak tüpünün enflasyon nedeniyle en çok zamlanan ürünlerden olması nedeniyle sıkça araştırılıyor. Yapılan son zamlara göre küçük tüpün fiyatı bir hayli arttı. Yeni güncel fiyat listesini bu sayfadan öğrenebilir, düzenli olarak takip edebilirsiniz.

Küçük piknik tüpü fiyatları, ülkemizde KDV ve ÖTV gibi vergilere ek olarak hammadde fiyatlarının artması nedeniyle zamlanmaktadır. Özellikle İpragaz küçük tüp fiyatı çokça merak ediliyor. Önemli markaların birçok çeşidini sizler için inceliyoruz. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Küçük Tüp Fiyatları 2024: İpragaz, Aygaz…

Küçük Tüp Fiyatı
Küçük Tüp Fiyatı

Mutfak tüpü fiyatları, Türkiye ekonomisindeki enflasyonist ortamdan kaynaklı olarak en çok merak edilen seçenekler arasında yer alıyor. İpragaz, Aygaz, Mogaz ve Likidgaz gibi markaların geçerli olduğu küçük tüp fiyatı, en çok zamlanan ürünler arasındadır. Aşağıdaki tablodan güncel fiyatları detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Küçük tüp fiyatları 2024 yılında marka ve çeşitlerine göre şu şekildedir:

MarkaFiyat
Aygaz Gri Küçük Tüp Fiyatı138 TL
İpragaz Piknik Tüpü Fiyatları (2 KG)135 TL
Mogaz Kamp Tüpü Fiyatları138 TL
Likidgaz Küçük Tüp Fiyatı (Milangaz)133 TL
Aygaz Küçük Tüp Fiyatları (Dolum Bedeliyle)180 TL
Küçük tüpün fiyatı ne kadar?

NOT: Küçük piknik tüpü fiyatları 2024 yılında bu şekildedir. Fiyatlar, İstanbul şehri baz alınarak tabloya eklenmiştir. Şehirlerarasında 2 – 5 TL arasında değişiklikler olabilmektedir.

Küçük tüp fiyatları kaç para sorusunu bu şekilde yanıtlayabiliriz. Şimdi Aygaz ve İpragaz gibi markaların küçük tüp çeşitlerini fiyatlar yönüyle inceleyelim…

1- Aygaz Piknik Tüpü Fiyatları

Aygaz tüp fiyatları, konuyla ilgili en çok merak edilen seçenekler arasında yer alıyor. Aygaz piknik tüpü için 3 farklı seçenek sağlarken en iyi fiyat ise gri küçük tüp seçeneğindedir. Aygaz küçük tüp fiyatları 2024 listesini inceleyelim…

Aygaz gri küçük piknik tüpü fiyatları güncel olarak şu şekildedir:

  • Aygaz 2 KG gri küçük tüp fiyatı 138 TL’dir.
  • Aygaz Mini Tüp Dolum Bedeli: 180 TL
  • Aygaz Mini Gaz Bedeli: 163 TL
  • Aygaz Mini Tekne Tüpü Fiyatları: 174 TL

2- İpragaz Küçük Tüp Fiyatı

İpragaz küçük tüp fiyatları ise Aygaz’a göre nispeten daha ucuzdur. Elbette kalite ve diğer konularda görüş farklılıkları olsa da fiyatların uygun olması, vatandaşlar açısından avantaj yaratıyor. İpragaz küçük tüp fiyatını inceleyelim…

İpragaz piknik tüpü fiyatları 2024 yılında şu şekildedir:

  • İpragaz Küçük Tüp Fiyatları 2024 Güncel: 135 TL

3- Mogaz Küçük Tüp Fiyatları

Küçük Tüp Fiyatları Ne Kadar?
Küçük Tüp Fiyatları Ne Kadar?

Mogaz, küçük tüp markaları arasında en çok tercih edilen seçeneklerden birisidir. Mogaz küçük tüp fiyatı, diğer markalarla aynı şekilde olsa da birçok şehirde ilk tercihlerden birisidir. İşte güncel fiyat detayları…

Mogaz küçük tüpün fiyatı 2024 yılında şu şekildedir:

  • Mogaz 2 KG Küçük Tüp Fiyatı: 138 TL

Boş Küçük Tüp Fiyatı Ne Kadar?

Piknik tüpü satın alırken markalar aynı zamanda sadece gaz dolum ücretiyle de hizmet sunabilmektedir. Boş küçük tüpünüz varsa sadece gaz bedeli ödeyerek hizmet satın alabiliyorsunuz. Peki, boş küçük tüp fiyatları ne kadar? İşte yanıtı:

  • Boş küçük tüp fiyatı 2024 yılında 100 TL – 200 TL arasında değişmektedir.
  • Fiyat aralığının geniş olması, markaların boş küçük tüplerin fiyatlaması noktasında farklı politikalar uygulamasından kaynaklanmaktadır.

Önerilen içerik: Massey Ferguson 240 S Fiyatları

Tüp Fiyatları Nasıl Belirleniyor?

Küçük Tüp Ne Kadar?
Küçük Tüp Ne Kadar?

Tüp fiyatları ailelerin giderlerinde en önemli kalemlerden birisini oluşturuyor. Küçük tüp fiyatı ise mutfak tüpleri arasında en çok araştırılan seçenek konumundadır. Peki, küçük tüp fiyatları nasıl belirleniyor? İşte yanıtı:

  • Tüp fiyatları ilk olarak hammadde maliyetleriyle belirlenmektedir. Petrol ve doğalgaz fiyatlarının, küçük tüpün fiyatı üzerinde etkisi bulunur.
  • Ayrıca ülke genelinde döviz fiyatlarının artması, üretimde lojistik maliyetlerini de artıracağından dolayı satış fiyatlarını artırmaktadır.
  • Ülkede gerçekleşen vergi artışları, küçük tüpün fiyatını belirleyici role sahiptir. Bu nedenle vergi ve benzeri tüm düzenlemelerdeki değişiklikler de fiyatları artırmaktadır.
  • Son olarak markaların satış politikaları gereğince fiyatları serbest piyasa koşullarına göre belirlemesi söz konusudur. Rekabet koşullarına göre markaların fiyat stratejilerinde değişiklikler de olabilmektedir.

Küçük tüp fiyatları 2024 listesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi belirtin, hemen yanıtlayalım!