Hırsızlık Haberleri

Hırsızlık haberleri ve güncel Hırsızlık gelişmeleri, Hırsızlık ile ilgili tüm video, Hırsızlık fotoğrafları ve Hırsızlık haberleri Salihli Sektör Gazetesi - Manisa'nın En Büyük Gazetesi sitemizde


ALAŞEHİR

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 12 ayrı suçtan aranan hırsızlık zanlısı, JASAT ve jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

ASAYİŞ

Kendini jandarma olarak tanıtan dolandırıcı, jandarmadan kaçamadı.

ASAYİŞ

Pes dedirten olay Bursa'da yaşandı. Bir imamın namaz kıldırırken cemaatten birisi tarafından motosikleti çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

ASAYİŞ

Aydın’ın Germencik ilçesinde sazlık bölgeye sakladıkları motosikletin ardından kurutulmaya bırakılan incirleri çalmak isteyen iki şüpheli jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

ASAYİŞ

Kütahya’nın Gediz ilçesinde başka bir ilden gelerek hırsızlık yapan kadınlar polisin ısrarlı çalışmaları sonucu yakalandı.

ASAYİŞ

Bursa’da sokak arasında ilerleye şüpheli bir kişi, gördüğü motosikletin üzerindeki brandayı, etrafı kolaçan ettikten sonra çalıp kayıplara karıştı.

ASAYİŞ

2 evden ve iş yerinden hırsızlık yaptığı tespit edilerek gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

ASAYİŞ

Manisa İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde, olayların aydınlatılması için oluşturulan Parmak İzi İnceleme Timi, Salihli’de 10 yıllık hırsızlık olayını çözdü.

ASAYİŞ

Muğla’nın Bodrum, Seydikemer ve Ula ilçelerinde jandarma sorumluluk alanında meydana gelen 4 hırsızlık olayının şüphelisi yakalanırken, çalınan eşyalar sahiplerine teslim...

ASAYİŞ

Kütahya’da bir evden hırsızlık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan bayan çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BÖLGESEL

Aydın İl Jandarma Komutanlığı tarafından Nazilli ilçesinde bir şahsın evinden gerçekleştirilen hırsızlık olayı ile ilgili gerçekleştirilen çalışma çerçevesinde çaldığı altınları...

ASAYİŞ

Eşimden şiddet görüyorum, geleceğim demesi üzerine otogardan alıp eve getirdikleri kızlarının evde bulunan 3 bilezik ve 2 cep telefonunu çaldığını...