Bugün, herkesi biraz sabretmeye ve düşünmeye yönlendirecek. Anlık tatminler peşinde koşmak yerine, uzun vadede sizin için en iyi olana odaklanmak daha iyidir. Duygusal dünyanızda bir rahatlama sağlamak adına zorlu meseleler hakkında dürüst konuşmalar yapmak gerekebilir. Tutkular yüksektir ve bunu sanatsal bir aktiviteye yöneltmek en iyisi olacaktır. Bugün işleri veya kendinizi zorlamak yerine, her seferinde bir adım atmayı veya dinlenmeyi ve enerjinizi korumayı hedefleyin. Gün ilerledikçe gevşemek daha kolay olur. Verdiğini alma, aldığını verme zamanıdır ki bu da her zaman memnun eder.

Günlük-Burç-1920×1080

Koç Burcu Günlük Yorum

Cennetin sizin için bir planı var!  Şu anda yıldızlar, arzuladığınız ve hak ettiğiniz ilahi ruh eşi bağlantısını deneyiminize getirmek için hizalanıyor. Öyleyse, sizin olması gerekenin ne olursa olsun işe yarayacağını bilerek, cesur ve açık bir kalple hayatın tüm lezzetlerini ortaya çıkarmanız gerekiyor. Bu, korkuların dağılacağı veya ortadan kalkacağı anlamına mı geliyor? Onları nazikçe tutun, öğretmenleriniz oldukları için onlara teşekkür edin ve onları sevgiyle bırakın. Siz güvendesiniz ve korunuyorsunuz.

Kozmik ipucu: Gece gökyüzündeki yıldızlar, arzuladığınız ilahi ruh eşi bağlantısını deneyimlemek üzere hizalanacak.

Koç burcu

Boğa Burcu Günlük Yorum

Niyetinizi belirlemek ve işi yapmak önemlidir. Ancak bu yalnızca 1 numaralı adımdır. Gerçek sihir, alıcılık alanına girdiğimizde gerçekleşir. Evrenin bize nezaketle ve sevgiyle gönderdiğini almamıza izin verdiğimizde. O halde kendinizi imkansıza açın! Etrafında ortaya çıkan mucizelere kendinizi açın. Dilek gerçekleştirme kartının varlığı, ihtiyacınız olan, istediğiniz ve arzuladığınız her şeyin ilahi zamanda size yolunu bulacağını doğruluyor. 

Kozmik ipucu: Kozmik bir Mavi Dart size doğru geliyor!

Boğa burcu

İkizler Burcu Günlük Yorum

Bu hafta, mümkün olduğu kadar açık ve kendinizi ifade edebilmeniz için teşvik ediliyorsunuz. Büyük duygularınızın kendinize özgü bir şekilde bilinmesine izin vermelisiniz. Sadece bir hatırlatma: Dalga geçmek sizi hiçbir yere götürmez! Bu nedenle, bu aynı zamanda gevezelik yeteneğini bileme zamanıdır. Kendinizi hem şiir hem de düzyazı yoluyla ifade etme zamanı. Hikayeniz duyulmayı hak ediyor.

Kozmik ipucu: Büyük duygularınızın kendinize özgü bir şekilde bilinmesine izin verin.

Yengeç Burcu Günlük Yorum

Hayatta nezaketle ilerleyin, hayatta şefkatle ilerleyin, hayatta sevgiyle ilerleyin. Yengeç burcu, bu büyük, kötü dünyada yumuşak olma yeteneği şu anda en büyük süper gücünüzdür. Bu nedenle kartlar size aynı zamanda hislerinizin kabilenizi de çektiğini hatırlatıyor. Bu nedenle, anlayışlı bir alanda olmanın, yanınızda yaşam dansı yapacak ve hikayeye neşe, ışıltı unsuru katacak. Tek boynuzlu at dostlarınızı, hayatınıza çağırmaya olanak sağlayacağına güvenin. 

Kozmik ipucu: Bu büyük, kötü dünyada yumuşak olma yeteneği şu anda en büyük süper gücünüzdür.

Kanser

Aslan Burcu Günlük Yorum

Ortamınızın kabilenizi çektiğini söylüyorlar. Bu size derinden yankı uyandıran bir şey. Şu anda en çok minnettar olduğunuz şey, bağlantının ilacı ve topluluk armağanıdır. Ruh çemberiniz söz konusu olduğunda bir genişleme duygusu hissediyorsunuz. Sizi derinden görüldüğünü, duyulduğunu ve tanık olunduğunu hissettiren tek boynuzlu at arkadaşlarınızla çevrili olmaYI seviyorsunuz. Bu nedenle, doğru insanlarla bağ kurmak da önümüzdeki günlerde sizin için gündemde. Kendinizi sektörünüzdeki güçlü oyuncularla omuz omuza verirken bulursanız, kendinize zevkle korna çalma izni verin.

Kozmik ipucu: Kendinizi sektörünüzdeki güçlü oyuncularla omuz omuza bulursanız, kendinize zevkle korna çalma izni verin.

Başak Burcu Günlük Yorum

Yaralarınızı bilgeliğe dönüştürme ve geçmişteki hatalarınızdan ders alma yeteneği, şu anda en büyük hediyenizdir. Farklı hareket etmenizi, farklı bir şekilde ilerlemenizi ve kendiniz için yepyeni bir hikaye yazmanız gerektiğini öneririyoruz. Bunu yaparken 'yapılması gerekenleri', 'yapılmaması gerekenleri' ve 'olması gerekenleri' bir kenara bırakmayı unutmayın. Işığa doğru yolculuğunuz birkaç kişiyi hayal kırıklığına uğratmanızı gerektirebilir ve bu sorun değil.

Kozmik ipucu: Farklı hareket etme, farklı ilerleme zamanı!

Başak

Terazi Burcu Günlük Yorum

Eğer yolun hemen kendini temizlemesini bekliyorsanız, bu olabilir de olmayabilir de Teraziler. İşler biraz karıştığında hatırlamanız gereken şey, bunu sizin seçmiş olmanızdır. Bunu iyileşmenin, dönüşmenin ve kendinizin bir sonraki versiyonuna adım atmanın bir yolu olarak seçtiniz. Kalbiniz doğru yerde olduğu sürece her aşamada ihtiyacınız olan yardım ve kaynakların size sağlanacağına güvenin.

Kozmik ipucu: Hangi şekilde seviye atlamaya ve rüyaya tam olarak katılmaya çağırılıyorsunuz?

Terazi

Akrep Burcu Günlük Yorum

İyileşme süreciyle ilişkili iğrençliğe ve yapışkanlığa direnmek için çok fazla zaman harcıyoruz. Ya her şeyi, iyiyi, kötüyü ve çirkini kucaklamaya karar verseydik? Kabulünüz sihirli içeriktir Akrepler. İyi tarafı, yeni bir iş fırsatı, bir süredir deneyiminizde ortaya koyduğunuz bir proje önünüze çıkabilir. Kozmik konferansta kulak misafiri oldum: Birkaç sağlıklı dikkat dağıtmada yanlış bir şey yok!

Kozmik ipucu: Kabullenme gizli içeriktir.

Akrep

Yay Burcu Günlük Yorum

Evren her zaman titreşimimize yanıt verir. Ve bize büyümemiz, genişlememiz, çiçek açmamız, kendimizin en somutlaşmış versiyonuna adım atmamız için ihtiyaç duyduğumuz altın fırsatları sağlar. Öyleyse kutsamalarınızı sayın ve üçle çarpın Yaylar. Tam olarak olman gereken yerdesiniz! Hal böyle olunca doğayla ve elementlerle bağlantı kurmak da bazılarının gündeminde olabilir. Gölde yüzmek güne başlamanın mükemmel bir yolu gibi görünüyor.

Kozmik ipucu: Nimetlerinizi sayın ve bunları üçle çarpın!

oğlak

Oğlak Burcu Günlük Yorum

Evren her zaman sizin lehinize komplo kuruyor. Evren aynı zamanda size iyileşmeniz, büyümeniz, çiçek açmanız ve kendinizin en olgun versiyonunuza adım atmanız için ihtiyaç duyduğunuz mükemmel fırsatı da sağlıyor. O halde tezahür kaslarını esnetin. İlahi güçlerle işbirliği içinde çalışın. Rüyaların beklenmedik bir şekilde gerçekleşme yolu olduğunu herkesten daha iyi bilin. 

Kozmik ipucu: Tezahür kaslarınızı esnetin!

Oğlak

Kova Burcu Günlük Yorum

Titreşimler çok uzakta Kovalar. Ancak bunu doğrulamak için kartlara ihtiyacınız yoktu. Asıl soru şudur: Neden bu enerjiyle tekrar tekrar meşgul olmayı seçiyorsunuz? Bugün sizden gözlemci moduna geçmeniz isteniyor. Şu anda yolunuza çıkan, kendi kendini sabote eden kalıpları ve sınırlayıcı inançları gözlemlemeniz isteniyor. Sadece bir hatırlatma: Ayı ve yıldızları hak ediyorsunuz. Siz olduğunuz gibi sevilmeyi hak ediyorsunuz. 

Kozmik ipucu: Olduğunuz gibi sevilmeyi hak ediyorsunuz. Daha fazlası değil. Daha azı hiç değil.

Balık Burcu Günlük Yorum

Ruh bize, üstesinden gelmeye hazır olmadığımız hiçbir şeyi asla vermez. Tekrarlıyoruz: Ruh bize, üstesinden gelmeye hazır olmadığınız hiçbir şeyi asla vermez. Bu, içinizdeki savaşçıyı kanalize etmeniz ve sizin için açılan altın fırsat kapılarından zarafet ve dengeyle geçmeniz gerektiğini hatırlatmanızdır. Bu büyük değişime hazırsınız! İyileşmeye, dönüşmeye ve çiçek açmaya hazırsınız. Bir an bile kendinizden şüphe etmeyin!

Kozmik ipucu: İşte size açılan altın fırsat kapıları!

Günlük burç yorumları: 18 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 18 Eylül 2024

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz