Koç Günlük Burç Yorumları

Koç burcu

Eğer yüksek benliğiniz size bir şey söyleyebilseydi, şöyle derdi: "Olmanız gereken yerdesiniz!" Kendinizden şüphe etmeyi bırakın Koç. Ruh ile birlikte yaratabileceğiniz şeyin potansiyelinden şüphe etmeyi bırakın. Gücünüze inandığınızda durdurulamazsınız! Güçten bahsetmişken, sezgilerinizin ne kadar güçlü olduğu size hatırlatılıyor.

Kozmik ipucu: Kendinize inandığınızda durdurulamazsınız!

Boğa Günlük Burç Yorumları

Boğa burcu

Yapabileceklerinize, kontrolünüzde olanlara odaklanın. Yürümeyen şeylere gelince... Onların da ilahi yönlendirmenin bir parçası olduğuna güvenin. Eğer belirli bir kişilerarası ilişki hayal kırıklığına neden oluyorsa, kendinize karşı sabırlı olun. Diğer kişiye karşı sabırlı olun. Merkür'ün geri harekette olduğu göz önüne alındığında, sorunları hemen çözemeyebilirsiniz. Bunu kendi kalıplarınızı gözlemlemek ve seviye atlamak için gereken içsel çalışmayı yapmak için mükemmel bir zaman olarak düşünün.

Kozmik ipucu: Şimdilik basit tutun. 

İkizler Günlük Burç Yorumları

Her düşüncenin bir titreşimi vardır ve bu da sizin realitenize çağırdığınız deneyimlerin türünü belirler, İkizler. Bu nedenle, oraya ne koyduğunuza dikkat edin. Trajedi ve kargaşa öyküsünü tekrarlamak, yalnızca burada, dünyevi alemde çektiğiniz acının süresini uzatacaktır. Şu anda Evren size eski hikayeyi değiştirme şansını sunuyor. Bu nedenle, olumlu sözcükleri ortaya koyma süreci ilk başta biraz yanıltıcı gelse bile eski hikayeyi değiştirin. Sizin için neyin doğru olduğunu biliyorsunuz. Neye yönelik çalışmanız gerektiğini biliyorsunuz. Bu paradigma değişikliğini gerçekleştirmek için ihtiyacınız olan tüm desteğe sahip olduğunuza güvenin.

Kozmik ipucu: Şu anda Evren size eski hikayeyi değiştirme şansı sunuyor.

Yengeç Günlük Burç Yorumları

Kanser

Başarmak istediğiniz şeylerin peşinde koşuyorsanız, tatil sezonuna girerken kendinize işleri kolaylaştırma izni verin. 7 gün 24 saat koşmanıza gerek yok ay çocuğu. Ah, bir şey daha! Kuralların bir nedenden dolayı konulduğu doğrudur. Onlar oradaydılar çünkü sizden önce bu yolda yürüyenlerin yola çıktıkları şeyi başarmalarını sağladılar. Ancak, çok fazla özgür iradeniz var. Ruhunuzun şarkısıyla rezonansa girmeyen şeylere bağlı kalmak zorunda hissetmeyin kendinizi. 

Kozmik ipucu: Ama sizn özgür iradeniz var!

Aslan Günlük Burç Yorumları

Peki ya kaderin yüksek benliğinizin uyguladığı özgür irade olduğunu söylesek? Peki ya tam olarak olmanız gereken yerde olduğunuzu ve önünüze çıkan fırsatların altın değerinde olduğunu söylesek! Sadece bir hatırlatma: Ufkunuzu genişletmek ve en yüksek potansiyelinize ulaşmak için başkasının iznine ihtiyacınız yok. Bir zamanlar imkansız olduğunu düşündüğünüz şeyleri kucaklamaktan çekinmeyin. Hal böyle olunca seyahat etme ve keşfedilmemişi keşfetme fırsatı da karşınıza çıkabilir. Leo, vahşi tarafının size yol göstermesine izin verin.

Kozmik ipucu: Kader, yüksek benliğinizin uyguladığı özgür iradedir.

Başak Günlük Burç Yorumları

Başak

Bugün ormanda çıplak ayakla koşmak, en iyi arkadaşlarınızla ay banyosu yapmak ve perilerle müzik yapmak istiyorsunuz. Dünyanın büyülü bir yer olduğunu biliyorsunuz ve bu büyüyü sonuna kadar keşfetmek istiyorsunuz! Bu nedenle üçüncü gözünüzü yakma havasında da olabilirsiniz! Görünmeyen alemlerden aldığınız ilahi indirmelere güvenin. Günlük tutmak faydalı olacaktır. 

Kozmik ipucu: Günlük tutmayı unutmayın. 

Terazi Günlük Burç Yorumları

Terazi

Onlara şüphe avantajı sağlamak size hizmet ediyor mu? Sınırlarınızı ihlal etmelerine ve üzerinize yürümelerine izin vermek size hizmet ediyor mu? Kim olduğunuzu biliyorsunuz Terazi. Neye değer olduğunu biliyorsunuz. Gücünüzü kendinize geri çağırın. Yakın zamanda bir kayıp yaşadıysanız, yas tutmanıza izin verin. Hissedilecek her şeyi hissetmek. Kabullenmek; frekansınızı yükseltecek, kalbinizi rahatlatacak gizli silahtır.

Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor? Haftalık Burç Yorumları (16 – 22 Eylül) Bu Hafta 12 Burcu Neler Bekliyor?

Kozmik ipucu: Sınırlarınızı yeniden onaylayın. Gücünüzü kendinize geri çağırın.

Akrep Günlük Burç Yorumları

Akrep

Çekim yasasının her zaman ve daima sizin lehinize çalıştığını ve evrenin siz bu dünyadayken 5 yıldızlı bir deneyim yaşamanızı sağlamak için elinden gelen her şeyi yaptığını kalbinizin derinliklerinde biliyorsunuz. O halde, aradığınız şeyin zaten size ait olduğunu bilerek, yaşam boyunca kolaylıkla, neşeyle ve ihtişamla ilerleyin! Bu nedenle kartlar aynı zamanda ilahi bir birliği, bilinçli olarak deneyiminize çağırdığınız romantik bir bağı da gösteriyor. Yine de eski bir senaryoya bağlı kalma ihtiyacını hissetmeyin. Yaratıcı olun ve hikayeyi ruhunuzun şarkısıyla rezonansa girecek şekilde yeniden yazın. 

Kozmik ipucu: Evren burada, dünyada 5 yıldızlı bir deneyim yaşamanızı istiyor. 

Yay Günlük Burç Yorumları

oğlak

Bu Yay Kutsal Alanında ilginç bir zamandır. Kendinizi büyüme ve genişleme için birçok fırsatı tezahür ettirirken bulacaksınız. Ancak olay şu ki, kağıt üzerinde iyi görünen her şey sizin için mutlaka iyi değildir. Hızlı para kazanmanın yollarını aramak yerine kendinize şu soruyu sorun: 'Verilen teklifi kabul etmek uzun vadede bana fayda sağlar mı?' Vizyonunuza ve misyonunuza odaklanmaya devam edin. Uyumadan önce katetmeniz gereken kilometreler var. 

Kozmik ipucu: Adınızı noktalı çizgiye koymadan önce teklif belgesini dikkatlice okuyun.

Oğlak Günlük Burç Yorumları

Oğlak

İnsanların ne söylediği ya da söylemediği önemli değil Oğlak. "Nefret edenler nefret edecek, patatesler patatesleşecek ve rotisler dönecek." Durduğunuz yerden varış noktanızı göremeseniz bile, başkalarının görüşlerinin sizi yolunuzdan ve amacınızdan şüpheye düşürmesine izin vermeyin. Sadece bir hatırlatma: Hizalama çok önemlidir. Hedeflerinize bağlı kalma yeteneğiniz, ihtiyaç duyduğunuz yardım ve desteği arayabilmenizi sağlayacaktır!

Kozmik ipucu: Ruh kabileniz sihir yapmak için işbirliği içinde.

Kova Günlük Burç Yorumları

2023'e veda etmeden önce, niyetlerinize yeniden uyum sağlamak için bir dakikanızı ayırın. Başlangıçta bu günlüğe neden başladığınızı kendinize sorun. İleriye doğru ilerlerken neye odaklanmak istiyorsunuz? İçeriden dışarı doğru işler üzerinde çalışmak. Yapmak istemediğiniz şey: Fare yarışına yenik düşmek ya da diğerlerinden bir adım önde olduğunuzu kanıtlamaya çalışmak. Olmanız gereken yerdesiniz. Yolculuğu ve onun şu anda size öğrettiklerini onurlandırmayı öğrenin.

Kozmik ipucu: Yolculuğunuzu başkalarınınkiyle karşılaştırma ihtiyacını bırakın.

Balık Günlük Burç Yorumları

Balık, siz hassas bir ruhsunuz. Başkalarının duygularını anlama becerisine sahipsiz. Bu zamanda fark edeceğiniz şey hassasiyetinizin arttığıdır. Bu yüzden bedeninizle ve nefesinizle bağlantı kurun. Şimdiki ana bağlı kalmanızı sağlayacak kişisel bakım ritüellerine zaman ayırın. Sadece bir hatırlatma: İhtiyaçlarınıza öncelik vermek suç "değil". İçinizde deneyimlediğiniz her şeyi ifade edecek bir çıkış noktası mı arıyorsunuz? Sanata, şiire ve müziğe yönelin. 

Kozmik ipucu: Şimdiki ana bağlı kalmanızı sağlayacak kişisel bakım ritüellerine zaman ayırın.

Burç Tarihleri

  • Koç Burcu (21 Mart- 20 Nisan)
  • Boğa Burcu (21 Nisan – 20 Mayıs)
  • İkizler Burcu (21 Mayıs – 21 Haziran)
  • Yengeç Burcu (22 Haziran – 22 Temmuz)
  • Aslan Burcu (23 Temmuz – 23 Ağustos)
  • Başak Burcu (24 Ağustos – 23 Eylül)
  • Terazi Burcu (24 Eylül – 23 Ekim)
  • Akrep Burcu (24 Ekim – 22 Kasım)
  • Yay Burcu (23 Kasım – 21 Aralık)
  • Oğlak Burcu (22 Aralık – 20 Ocak)
  • Kova Burcu (21 Ocak – 19 Şubat)
  • Balık Burcu (20 Şubat – 20 Mart)
Kaynak: Ayşenur Yılmaz