Bim Çay Fiyatları 2024: (Güncel Aktüel) Berk Çay, Çaykur, Tüm Çeşitler…

Bim Çay Fiyatları 2024: (Güncel Aktüel) Berk Çay, Çaykur, Tüm Çeşitler…

Çok sevilen içeceklerden biri olan çayın ücretleri oldukça değişken. O yüzden insanlar, Bim çay fiyatları merak edilen konulardan biri...

ABONE OL
3 Haziran 2024 18:06
Bim Çay Fiyatları 2024: (Güncel Aktüel) Berk Çay, Çaykur, Tüm Çeşitler…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çay, ülkemizde sıkça tüketilen içeceklerden birisi olarak fiyatıyla gündemde! Türkiye’de yaşanan enflasyon problemi, beraberinde gıda ve içecek fiyatlarının da zamlanmasını sağlıyor. Bim, her zaman için en hesaplı seçenek konumundayken çay fiyatıyla araştırılıyor. Peki, Bim çay fiyatları 2024 yılında ne kadar oldu? Güncel fiyat listesini Çaykur, Berk Çay gibi önemli markalarla birlikte açıklıyoruz.

Bim çay fiyatı 2024’te aktüel dönem kampanyalarına göre değişiklik gösteriyor. Berk Çay, Bim’in kendi markası olduğundan dolayı en hesaplı seçenek konumundadır. Bu bakımdan Bim Berk Çay fiyatlarını detaylı olarak ele alacağız. Ek olarak bergamotlu, poşet, sallama gibi alternatif çay ürünlerini de değerlendireceğiz. Bim’de çay fiyatları ne kadar? İşte yanıtı…

Bim’de Çay Fiyatları Ne Kadar Oldu?

bim çay fiyatları

Çay, Türklerin en sık tükettiği içeceklerden birisi olarak fiyatlarıyla merak ediliyor. Bim Market çay fiyatları, en uygun alternatif seçeneklerden birisidir. Bu nedenle ülkemizde uygun fiyatlı alışveriş yaparak bütçesini düşünen vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Bim çay fiyatları güncel olarak geçtiğimiz yılla kıyaslandığında ciddi oranda zamlandı. Ancak yeni fiyatlar, alternatif pek çok markete göre halen avantaj içermektedir.

Bim’de çay fiyatları, genel anlamda Berk markası için oldukça uygundur. Ayrıca Doğuş, Çaykur gibi bilinen markaların çay fiyatını da en uygun olarak Bim’de bulabiliyorsunuz. Güncel fiyatları indirim ve kampanyaları da dikkate alarak sizler için hazırladık! İşte Bim’de Berk çay fiyatı ve daha fazlası…

Bim Çay Fiyatları 2024: Güncel Fiyat Listesi

bim çay fiyatları

Bim çay fiyatı, ucuza alışveriş yapmak isteyen ve bütçesi kısıtlı olan vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Her hafta aktüel kampanyalarıyla gündeme gelen Bim çay indirimi ile sıklıkla adından söz ettirmektedir. Bim’de çay fiyatları 2024 yılında diğer birçok markete göre ciddi avantajlar içeriyor. İşte güncel fiyat listesi…

Bim çay fiyatları 2024 yılında güncel olarak şu şekildedir:

Berk Çay Siyah Opa Ceylon 400 GR Fiyatı129,50 TL
Berk Filiz Çay Fiyatı 500 GR52,50 TL
Bim Tiryaki Çay Fiyatları 1 KG (Berk)99,50 TL
Bim Bergamotlu Çay Fiyatı Berk 500 GR44,50 TL
Bim Berk Çay Fiyatları 1 KG Harman93,50 TL
Bim Poşet Çay Fiyatları Berk 25’li14,75 TL
Bim Berk Sallama Çay Fiyatları 48’li (Demlik Poşet)34,50 TL
Bim’de Çaykur Fiyatları (Tiryaki 500 GR)79,50 TL
Doğuş Black Label 48’li Demlik Poşet Çay Fiyatı35 TL
Lipton Yellow Label 48’li Demlik Poşet Çay Fiyatları54,75 TL
Ofçay Tiryakisine 500 GR Çay Fiyatı70 TL

NOT: Bim çay fiyatları güncel listesi bu şekildedir. Bim’de yer alan çay markaları, aktüel dönemlerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Ancak Bim Berk çay fiyatını her zaman mağazalardan teyit edebilirsiniz.

Bim çay markaları ve fiyatlarını detaylı olarak liste halinde inceleyelim…

1- Bim Berk Çay Fiyatları 2024

bim çay fiyatları

Bim’in çay markası olan Berk çay markası, uygun fiyatı, kalitesi ve lezzetiyle ön plana çıkmaktadır. Birçok kişi Bim Market çay fiyatı listesinde Berk markasını araştırmaktadır. Bu nedenle Bim çay fiyatları 2024 listesi için Berk markasına ayrıca parantez açmak gerekmektedir.

İlginizi Çekebilir: Bim Tuvalet Kağıdı Fiyatları

Bim Berk çay fiyatları 2024 yılında güncel olarak şu şekildedir:

  • Berk Siyah Opa Ceylon 400 GR Çay Fiyatı: 129,50 TL
  • Berk Filiz Çay 500 GR Fiyatı: 52,50 TL
  • Berk Tiryaki 1 KG Çay Fiyatı: 99,50 TL
  • Berk Bergamot Aromalı 500 GR Çay Fiyatları: 44,50 TL
  • Berk 25’li Poşet Çay Fiyatı: 14,75 TL
  • Bim Berk 1 KG Çay Fiyatı Harman: 93,50 TL
  • Berk Demlik Poşet Çay 48’li Fiyatı: 34,50 TL

2- Bim’de Çaykur Çay Fiyatı

Bim çay markaları arasında hemen her markette de bulabileceğiniz Çaykur seçeneği, ön plana çıkmaktadır. Bim Çaykur çay fiyatları, genel anlamda tüm marketlerle kıyaslandığında oldukça uygun bir seçenektir. Ancak diğer markalarla kıyaslandığında aktüel dönem indirimlerine göre tercih yapmanız daha doğru olacaktır.

Bim çay fiyatları 2024 yılında Çaykur markası ürünleri için şu şekildedir:

  • Çaykur Tiryaki 500 GR Çay Fiyatı: 79,50 TL
  • Çaykur Rize 1 KG Turist Çay Fiyatı: 149,50 TL
  • Çaykur Tiryaki 1 KG Çay Fiyatı: 139,50 TL

Bim’de Çaykur fiyatları, tüm ürünler için mağazalar arasında aynıdır. Ancak fiyatlar, aktüel dönemlerine göre değişebildiğinden dolayı günlük olarak kontrol sağlamanızda fayda bulunmaktadır.

3- Bim Çay Fiyatı 2024: Diğer Markalar

Bim’de çay fiyatları için sadece Çaykur ve Berk markaları değil, başka birçok markayı da bulabiliyorsunuz. Özellikle Doğuş ve Lipton seçeneklerinin sıkça tercih edildiğini belirtelim. Bim çay fiyatı için işte detaylar…

Bim çay fiyatları 2024 yılında diğer marka ürünleri için şu şekildedir:

  • Ofçay 500 GR Tiryakisine Çay Fiyatı: 70 TL
  • Lipton Yellow Label Demlik Poşet 48’li: 54,75 TL
  • Doğuş Black Label Demlik Poşet 48’li: 35 TL
  • Doğuş Karadeniz 500 GR Tiryaki Çay: 72,50 TL
  • Efor Tiryaki 500 GR Çay Fiyatı: 65 TL
  • Doğuş Siyah Çay Karadeniz 1 KG: 112,75 TL

Bim Market Çay Fiyatları Ne Kadar Zamlandı?

bim çay fiyatları

Bim çay fiyatları 2024 güncel listesini sizlerle paylaştık. Berk markası ürünlerinin büyük bir fiyat avantajı varken, diğer markalar da alternatif marketlere kıyasla uygun fiyat ile karşımıza çıkmaktadır. Bim çay fiyatı, geçtiğimiz yıla göre ciddi oranda zamlanırken, güncel zam oranları da vatandaşlar tarafından araştırılabiliyor.

Bim Market çay fiyatları bir önceki yıla kıyasla tüm ürünlerde ortalama olarak %25 oranında zamlanmıştır. Zam oranları, marka ya da ürün bazlı olarak değişebilse de yaklaşık olarak bu civardadır. Bim’de çay fiyatları hakkında güncel sorularınızı, deneyimlerinizi ve düşüncelerinizi paylaşmak için yorumlar sekmesini kullanabilir, görüşlerinizi belirtebilirsiniz.

    En az 10 karakter gerekli