Salihli’de yaşayan ve bir süre önce lösemi teşhisi konulan Özbekistan asıllı Müslimakhon Ulukbekova, tedavi için yardım bekliyor.

İzmirli hayırseverlerin girişimleri ile Antalya’da özel bir hastanede tedavi altına alınan, Ulukbekova’nın tedavisi için yaklaşık 2 milyon lira gerekiyor.

a-51

4 ülkede görüldü … Dünyayı alarma geçiren yeni virüs ! 4 ülkede görüldü … Dünyayı alarma geçiren yeni virüs !

İzmir’de yardım çalışmaları ile tanınan hayırsever Berrin Güner, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, “Uzun bir süredir, Müslimakhon Ulukbekova’nın tedavisi için uğraşıyoruz. Tedavisi için gezmediğimiz hastane kalmadı. Son çare olarak Medical Park Antalya Hastanesi’ne yatışımızı oldu. 4 yaşındaki çocuğumuz iyi değil. Durumu ne yazık ki çok kötü. Tedavisi için yaklaşık 2 milyon liraya ihtiyacımız var. Ne olur bu yavrumuzu kurtaralım. Burada 4 yaşındaki bir çocuğun hayatı söz konusu. Aile Özbekistan asıllı. Herkes elini vicdanına koysun” dedi.

b-36

4 yaşındaki Müslimakhon Ulukbekova’nın sosyal medyada yayınlanan görüntülerinde ise “Artık hastanelerde yatmaktan yoruldum ve bıktım. Bende evime gitmek, parklarda oynamak istiyorum. Ne olur bana yardım edin dediği” görüldü. 

Yardımda bulunmak isteyenlerin TR48 0001 0023 4291 9813 835001 hesaba bağışta bulunabilecekleri öğrenildi.

Alıcı adı: Antalya Sma ve Genetik Hastalıklar 
Açıklamaya müslima yazılacak 
 

Kaynak: Ayşenur Yılmaz