İlk bölümü 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan OGM Pictures imzalı Zeytin Ağacı, ikinci sezonuyla 11 Temmuz’da Netflix’te yayına girdi. Yönetmenliğini Burcu Alptekin ve Erdem Tepegöz'ün üstlendiği, senaryosunu Nuran Evren Şit'in yazdığı, başrollerini Tuba Büyüküstün, Seda Bakan ve Boncuk Yılmaz'ın paylaştığı Türk yapımı dizi Türkiye’de top 10’da ilk sıraya yerleşti. 2. Sezon sekiz bölümden oluşuyor. Dizinin her bir bölümü ortalama 50 dakika sürüyor. İkinci sezonda Sevgi’nin tedavisi, Ada’nın ilişkilerle sınanması ve köklerini arama yolculuğu, Leyla’nın ise ailesine sahip çıkma çabası seyirciyi karşılıyor. Üç arkadaşı çıktıkları şifalanma yolculuğunda birçok sürpriz bekliyor.

Zeytin Agaci 2 Sezon

Bu sezonda Diyar karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz romantizm ve dramın iç içe geçtiği hikayenin önemli bir parçası olarak izleyici karşısına çıkıyor. Özellikle Tuba Büyüküstün ile paylaştığı romantik ve yoğun sahnelerle dikkatleri üzerine çeken Şaşmaz, genç yaşına rağmen gösterdiği oyunculuk yeteneğiyle takdir topluyor. Zeytin Ağacı Tuba Büyüküstün ile Aytaç Şaşmaz'ın havuzda yakınlaştığı  sahnelerin ardından tüm gözler yakışıklı oyuncuya çevrildi.

Peki, Zeytin Ağacı Diyar kimdir? Aytaç Şaşmaz yaşı kaç? Nereli? Aytaç Şaşmaz sevgilisi kim? Hangi dizilerde oynadı? İşte tüm merak edilenler..

Ada Diyar Zeytin Agaci

Zeytin Ağacı Diyar Kimdir?

Zeytin Ağacı dizisinde Diyar karakterine hayat veren Aytaç Şaşmaz, 4 Ağustos 1998 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Manisalı olan Şaşmaz, 1.80 boyunda ve 78 kilo olup Aslan burcudur. Genç yaşına rağmen gösterdiği oyunculuk yeteneği ve başarılı kariyeriyle dikkat çeken Şaşmaz, Türkiye'nin önemli genç oyuncularından biri olarak kabul edilmektedir.

Aytaç Şaşmaz Yaşı Kaç, Nereli?

Aytaç Şaşmaz, 1994 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. 30 yaşında olan Şaşmaz'ın ailesi ise Manisalı.

Zeytin Agaci Diyar Kim

Image-308

Aytaç Şaşmaz Kimin Kardeşi?

Kendisi gibi oyuncu olan İsmail Ege Şaşmaz'ın kardeşidir. Manisalı aktör İsmail Ege Şaşmaz 2013-2014 yılları arasında ekrana gelen Güneş'i Beklerken dizisiyle adını duyurdu. Ardından birçok başarılı yapımda yer aldı.

Aytaç Şaşmaz Ve Ismail Ege Şaşmaz

Aytaç Şaşmaz Tv Dizileri ve Filmleri

İlk oyunculuk deneyimini 2017 yılında rol aldığı 'Kötü Çocuk' filmiyle yapan Aytaç Şaşmaz ardından 'Söz' dizisinin kadrosunda yer aldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Baht Oyunu' dizisinin başrolünde yer alan Aytaç Şaşmaz Darmaduman dizisiyle izleyici karşısına çıktı. Kanal D ekranlarında  'Hekimoğlu' dizisinde Emre Acar rolüyle başrol oynadı. 'Aşk tesadüfleri sever 2' filminde ise Niko rolünü üstlendi. 47. Altın Kelebek Ödülleri’nde En İyi Romantik Komedi Erkek Oyuncusu Ödülü kazanmıştır.

Aytaç Şaşmaz Altın Kelebek

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü

Aytaç Şaşmaz Sevgilisi Kim?

Aytaç Şaşmaz sevgilisi kendisi gibi oyuncu olan Cemre Baysel’dir. 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de doğan Cemre Baysel Ege Üniversitesi'nde sanat eğitimi aldı. Televizyona ilk çıkışını 2014 yılında Yeşil Deniz dizisinden yardımcı bir rol ile yaptı. Daha sonra, 2017 yılında İsimsizler dizisinde bir süre yer aldı. Ardından tarihî drama Payitaht Abdülhamid dizisinde "Firuze" rolünde oynadı. 2018-2019 yılları arasında Elimi Bırakma dizisindeki yardımcı rolüyle ön plana çıktı. Daha sonra suç drama dizisi Ramo'da küçük bir rolü vardı. 2020 yılında Sol Yanım dizisinde rol aldı. 2021 yılında yayımlanan romantik komedi türündeki Baht Oyunu adlı dizi de Aytaç Şaşmaz’la birlikte başrolde yer aldı. İkili diziden sonra aşk yaşamaya başladı.

Aytaç Şaşmaz Sevgilisi Cemre Baysal

Aytaç Şaşmaz Instagram Hesabı

Cemre Baysel Instagram Hesabı

Cemre Baysal

Editör: Gizem Karakuş