Kenan Sofuoğlu ikinci çocuğu Zayn ile sağlık ve mutlu bir baba-oğul ilişkisi içinde olduğu görülüyor. Sofuoğlu’nun Instagram hesabında paylaştığı Zayn takipçilerin büyük beğenisini topluyor. Zayn Sofuoğlu kimdir, sizin için yanıtladık…

zayn-sofuoglu

Zayn Sofuoğlu Kimdir? Kaç Yaşında?

Zayn Sofuoğlu küçük yaşta babasının sosyal medya hesaplarından paylaştığı yetenekleriyle takipçilerini kendine hayran bırakıyor.

Korunaklı özel araçların direksiyonlarında gösterdiği üstün yeteneği görenler Zayn Sofuoğlu kaç yaşında diye merak ediyor.

Zayn Sofuoğlu kaç doğumlu ve kaç yaşında sorularının cevabı aşağıdaki gibidir:

  • 11 Nisan 2019 doğumlu olan Zayn Sofuoğlu 4 yaşındadır.

Zayn Sofuoğlu Kimin Oğlu?

zayn-sofuoglu-tir-kullanıyor

Direksiyon başındaki videolarıyla izleyenlerin büyük beğenisini toplayan Zayn, bu konudaki yeteneğini babasından almış. 

Zayn Sofuoğlu, 2012 SüperSport Dünya klasmanı şampiyonu Türk motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu ve eşi Julia Looman Sofuoğlu’nun ikinci çocuklarıdır.

Zayn Sofuoğlu Annesi Kimdir?

zayn-sofuoglu-annesi-kimdir

Zayn Sofuoğlu babası Kenan gibi motor üzerinde harikalar yaratıyor. Bununla birlikte Zayn’ın annesi de merak edilenler arasındadır. 

Zayn Sofuoğlu’nun annesi Hollandalı Julian Looman’dır. 2014 yılında Kenan Sofuoğlu ile evlenen Hollandalı Julian’ın mesleği spor menajerliğidir.

Kenan Sofuoğlu’nun Kaç Çocuğu Var?

Başarılı eski dünya şampiyonu Kenan Sofuoğlu, Hollandalı eşi Julia Looman ile 2014 yılından beri mutlu bir evliliğe devam ediyor. Çiftin evliliklerinden bir sene sonra 2015’te Hamza ismini verdikleri ilk çocukları dünyaya gelmiştir.

Hamza bebek yaşadığı sağlık sorunlarından dolayı aynı yıl beyin kanaması sonucu vefat etmiştir.

Çiftin acı kaybının ardından 2016 yılında Mahir; 2019 yılında ise Zayn dünyaya gelmiştir. Çiftin 2021 yılında Lila adında bir kızları doğmuştur. 2023 yılında ise Rayen'i kucaklarına almışlardır.

Zayn Sofuoğlu Instagram

Kenan Sofuoğlu oğlu Zayn’ın harikalar yarattığı videolarını sosyal medya kanalları üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.

Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor Hastalığı nedeniyle tavuk sesi çıkartan yavru kedi görenleri şaşırtıyor

Zayn’ın videolarına karşı ilgi oldukça büyük. Bu yüzden ebeveynleri Zayn’ın adına onun videolarını paylaştıkları ayrı bir sosyal medya hesabı açmıştır. 

Zayn Sofuoğlu’nu Instagramda takip etmek isteyenler @zaynsofuoglu kullanıcı adıyla kendisini bulabilirler.

Zayn Sofuoğlu Uçak, Tır ve Motor Kullanıyor!

zayn-sofuoglu-ucak-kullaniyor

Zayn Sofuoğlu kimdir sorusuna dair gerekli açıklamaları yaptıktan sonra son zamanlarda isminin bu kadar anılmasının sebeplerine bakalım…

Zayn’ın farklı araçları kullandığı videolar sosyal medyada oldukça popüler. Zayn farklı araçları büyük ustalıkla kullanabiliyor. 

Zayn’ın babası gibi motor üzerindeki yetenekleri ise takipçilerinin büyük beğenisini topluyor. Zayn aynı zamanda kendisine özel üretilmiş boyutlarda motor, uçak, araç ve tır gibi farklı araçları kullanmakta da oldukça yetenekli görünüyor.

Kaynak: Özlem Sucu