Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in destek verdiği etkinlik, bölge halkınca sabırsızlıkla bekleniyor.

Hüseyin Serdar Turgut'un liderliğini yaptığı etkinlik, Horzum Yörükleri adına Ümmet Sarıbaş ve ekibi tarafından büyük bir titizlikle hazırlanıyor.

HABER (1)-1

Ödemiş Horzum Mahallesi’nin fasulye, barbunya ve domates üretim üssü olduğunun altını çizen Sarıbaş, “3’üncüsünü düzenleyeceğimiz Horzum Yörük Türkmen etkinliğimize tüm bölge halkı davetlidir. Etkinliğimizde birbirinden renkli sanatçılarımız sahne alacak. Kültürümüzün birbirinden değerli sanatçıları toyumuzu şereflendirecek. Türk halk müziğinin güçlü sesleri Fatoş Kadıoğlu ve Kemal Özgün, unutulmaz eserleriyle izleyicilere keyifli anlar yaşatacak. Ayrıca sipsi üstadı Hüseyin Demir ve Cura üstadı Duran Bahar sahne alacak. Katkılarından dolayı Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş’e ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz”

Milli Eğitim Bakanı Tekin: Türkiye, AK Parti ile birlikte bambaşka bir noktaya geldi Milli Eğitim Bakanı Tekin: Türkiye, AK Parti ile birlikte bambaşka bir noktaya geldi

3’üncü Yörük Türkmen etkinliğinde Turgutlu Yedi Eylül Mehteran Takımı, Fethiye Dağların Sultanları Kadın Efeler Grubu ve Ödemiş İlk Kurşun Efeler Derneği üyeleri de gösterilerini sunacak.

HABER (3)

Kaynak: Fatma Uysal