Televizyon Sanat ve Bilimleri Akademisi tarafından ABD dışında üretilmiş yapımlara verilen Uluslararası Emmy Ödülleri, New York'ta sahiplerini buldu. New York Hilton Midtown Otel’de düzenlenen törende, 20 ülkeden 14 kategoride 56 yapım temsil edildi.

yargı ekip

Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kim? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Nereli? Leyla Dizisi Tufan (Tufo) Kim? Halil İbrahim Ceyhan Kimdir? Nereli?

Yargı, televizyon yapımlarına verilen bu uluslararası çaptaki önemli ödülde Türkiye’yi temsil eden tek adaydı.

ay-yapim-imzali-yargi-dizisi-uluslararasi-emmy

‘En İyi Telenovela’ kategorisinde yarışan Yargı dizisinin rakipleri ise; Brezilya’dan “Cara e Coragem” ve “Pantanal” ile Portekiz’den “Para Semper”di.

pınar kaan

Yargı’ya 'En İyi Telenovela' Ödülü

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı reyting rekortmeni Yargı dizisi ekibi geçtiğimiz günlerde Newyork’a gitmişti. Dizi “En İyi Telenovela” dalında ödül kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

emmy ödüülleri 1

yargi-emmy

Dizinin yapımcısı Kerem Çatay, yönetmen Ali Bilgin, senarist Sema Ergenekon ve başrol oyuncuları Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu törende hazır bulundu.

yargı

uraz urrgancıoğlu 1

pınar deniz u

Pınar Deniz Sadeliğiyle Büyüledi

Yıldızların kırmızı halıda yürüdüğü gecede Pınar Deniz, askılı klasik siyah elbisesi ve metalik saplı siyah çantasıyla dikkati çekti.

pınar deniz şıklığı

Yargı'nın başrol oyuncuları Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu kırmızı halıda poz verdi. Urgancıoğlu, Emmy heykelciğini sosyal medya hesabından paylaşmayı da ihmal etmedi.

ödül

Yargı Dizisi Konusu

Yargı, bir cinayet vakasını çözmek için birlikte çalışmak zorunda kalan bir savcı ve bir avukatın hikayesini konu ediyor. Korkunç bir cinayet vakası, dürütlüğü ile tanınan ve mesleğin en iyilerinden olan savcı Ilgaz ile inandığı doğrular uğruna sınırları zorlayan cevval bir avukat olan Ceylin'in yolunun kesişmesine neden olur. Katilin peşine düşen Ilgaz ve Ceylin, bu süreçte birlikte hareket etmek zorunda kalır. Bu süreç onların hayatlarında geri dönüşü olmayan bir kırılma yaşamalarına neden olur.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz