Yalan Dizisi Duru Kimdir? Eylül Tumbar Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Yalan Dizisi Duru Kimdir? Eylül Tumbar Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?

Kanal D’nin yeni dizisi Yalan, ilk bölümüyle izleyici karşısına geçti. Konusu ve oyuncu kadrosuyla ilgi çeken dizinin oyuncuları da merak ediliyor. Peki Yalan dizisi Duru kimdir? Eylül Tumbar hakkında tüm merak edilenleri cevapladık. Detaylar haberimizde…

ABONE OL
30 Mayıs 2024 13:11
Yalan Dizisi Duru Kimdir? Eylül Tumbar Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

“Yalan dizisi Duru kimdir” sorusu izleyiciler tarafından merak ediliyor.

yalan dizisi duru kimdir

Yönetmenliğini Hakan İnan’ın, senaryosunu Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu’nun kaleme aldığı Yalan dizisi dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla merak edilenler arasına girdi.

Yalan Dizisi Duru Kimdir

Geç yaşına rağmen dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Yalan dizisi Duru kimdir? Eylül Tumbar kimdir, nereli, kaç yaşında, sevgilisi var mı, hangi dizilerde oynadı? İşte cevabı…

Yalan Dizisi Duru Kimdir

Yalan Dizisi Duru Kimdir?

“Yalan dizisi Duru kimdir” sorusunun cevabı olarak Duru karakteri; çok duygusal, güzel, masum ve yüksek potansiyelli pırıl pırıl bir genç kızdır. Varlıklı Aksoy Ailesi’nin ona verdiklerini tüketmek yerine, onlara değer katmaya çalışan Duru, aile şirketinde çalışır.

Bir prenses gibi büyütülmüş olsa da, duygusal açıdan hep yoksunluk çekmiştir.  Annesinin duygusal gelgitleri nedeniyle erken olgunlaşmış, annesine annelik etmeyi öğrenmiştir.

Yalan Dizisi Duru Kimdir

Anne ve babasının sorunlu evliliğinde büyük bir denge unsuru olan Duru, iş hayatında da hep annesinin gölgesinde kalmıştır. Bu gölgeden çıkıp kendi iç sesini bulmak Duru’nun gerçek yolculuğunu başlatacaktır.

Melike’nin hayatına girmesiyle de Duru karşılıksız sevgi ile tanışacak ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

“Yalan dizisi Duru kimdir” sorusunun cevabını verdikten sonra Yalan dizisi konucu ve oyuncularına göz atalım…
Yalan Dizisi Duru Kimdir

Yalan Dizisi Konusu

Kocasının katili olmakla suçlanan Melike, yirmi yıl sonra hapisten çıkar. Yıllarca hasret kaldığı kızına kavuşmaktan başka derdi olmayan Melike, dışarıda kendisini yalanlarla örülü bir dünyanın beklediğinden habersizdir.

Melike’yi bekleyen yalnız yalanlar değildir, kocasının kin dolu ailesi de intikam almak için gün saymaktadır. Melike yeni hayatının daha en başında mücadele etmek zorunda kalırken, en büyük savaşını kızı Hazal’la yakınlık kurabilmek için verecektir.

Yalan Dizisi Duru Kimdir

Ancak bu hiç de kolay olmaz. Çünkü Hazal, Melike’nin gerçek kızı değildir. Hazal, Hülya ve Cengiz’den Melike’nin kızı hakkındaki büyük sırrı öğrendikten sonra hemen harekete geçer. Berrin Aksoy ve onun kızı Duru Aksoy’la da yolları da bu sayede kesişir.

Hazal’dan kolayca kurtulabileceğini sanan Berrin çok yanılmıştır. Berrin, Hazal’dan kurtulayım derken öyle bir hata yapar ki Melike ve Duru’yu da olayların içine çekmiş olur. Artık tüm yalanların ortaya dökülmesi an meselesidir. Herkesin geleceği Hazal’ın iki dudağının arasındadır.

Yalan Dizisi Duru Kimdir

Yalan Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Aslıhan Güner – Melike Karaca
  • Eylül Tumbar – Duru Aksoy
  • Serra Pirinç – Hazal Yıldız
  • Feyyaz Duman – Kadir Karaca
  • Atakan Hoşgören – Kerim Kaleli
  • Yeşim Ceren Bozoğlu – Hülya Yıldız
  • Emir Benderlioğlu – Cengiz Yıldız
  • Özge Borak – Berrin Aksoy
  • Kubilay Tunçer – Haluk Aksoy
  • Zeynep Eronat – Zehra Karaca
  • Renan Bilek – Emin Kaleli
  • Ozan Yiğit – Volkan Bilgen
Yalan Dizisi Duru Kimdir

“Yalan dizisi Duru kimdir” öğrendik. Dizi hakkındaki bilgileri de aktardık. Peki Yalan dizisinin Duru’su Eylül Tumbar kimdir? İşte cevabı…

Eylül Tumbar Kimdir?

Eylül Tumbar, 19 Ağustos 2002 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. İzmir Ekonomi Üniversitesi Sinema ve Dijital Medya Bölümü’nü bitirdi. “Biz Kimden Kaçıyorduk Anne?” dizisinde canlandırdığı Bambi karakteri ile tanınmaya başladı. Daha sonra TRT 1 ekranlarında yayımlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisindeki Alize karakteriyle adından söz ettirerek ismini geniş bir kitleye duyurdu. 

Şimdi ise Kanal D’nin Yalan dizisinde Duru karakterine hayat veriyor.

Yalan Dizisi Duru Kimdir

Eylül Tumbar Hangi Dizilerde Oynadı?

  • Biz Kimden Kaçıyorduk Anne? – Bambi
  • Kendi Düşen Ağlamaz – Alize Soner Darıca

Eylül Tumbar Kaç Yaşında?

Genç yaşına rağmen adından söz ettirmeyi başaran Eylül Tumbar 19 Ağustos 2002 doğumlu olup 2024 Ağustos ayı itibarıyla 22 yaşındadır.

Yalan Dizisi Duru Kimdir

Eylül Tumbar Nereli?

Güzel oyuncu Eylül Tumbar İzmir doğma büyümedir.

Eylül Tumbar Sevgilisi Var mı?

Güzel oyuncu Eylül Tumbar, Yalan dizisinden önce rol aldığı Kendi Düşen Ağlamaz dizisindeki partneri Enes Koçak ile aşk yaşıyor.

Yalan Dizisi Duru Kimdir

Eylül Tumbar Instagram Hesabı Nedir?

732 bin takipçisi olan Eylül Tumbar’ın instagram hesabı @eylultumbar’dır

    En az 10 karakter gerekli