Uzman Dizayn, Belediye Caddesi Kamil Tavas İş Merkezi No:106 K:3 D: 305 adresinde gerçekleştirilen açılış ile web yazılım ve kurumsal marka danışmanlığı alanında sektöre iddialı bir giriş yaptı. Kurumsal birikimi, lider ekibi ve yenilikçi vizyonuyla Uzman Dizayn, sektördeki 17 yıllık zengin akademik ve sektörel tecrübesiyle dikkat çekiyor.

WhatsApp Görsel 2023-12-10 saat 20.29.00_30a66f33

Uzman Dizayn, 17 yıldır web yazılım ve kurumsal markalaşma konusundaki uzmanlığını 400'e yakın başarılı projede kanıtladı. Bu süreçte tescilli bir marka olarak sektördeki yerini sağlamlaştırmayı başardı. Küçük ve orta ölçekli işletmelerden, kliniklere, doktorlara ve esnaflara kadar geniş bir yelpazede kurumsallaşma ve markalaşma süreçlerine liderlik eden Uzman Dizayn, kurumsal olan firmaları da dijital mecralarda temsil ederek büyümelerine katkıda bulunuyor.

WhatsApp Görsel 2023-12-10 saat 20.28.59_747918d0

İsrail, Lübnan'a yönelik siber saldırılara yanıt verdi: "Savaşta yeni Bir aşamaya geçtik" İsrail, Lübnan'a yönelik siber saldırılara yanıt verdi: "Savaşta yeni Bir aşamaya geçtik"

Sürekli Yenilik ve Bilgi Paylaşımı

Uzman Dizayn, sektördeki hızlı değişimlere ayak uydurmak adına kendisini sürekli yenilemekte, güncel trendleri takip etmekte, yapay zeka teknolojilerini sistemlerine entegre ederek birikimlerini danışanlarıyla koşulsuzca paylaşmaktadır. Bu sayede müşterileri, iş dünyasındaki güncel gelişmelerden en iyi şekilde faydalanabilmektedir.

Verilen hizmetler hakkında bilgilendirme yapan Uzman Dizayn kurucusu ve müdürü Dr. Harun Gümüş, “Kurucusu ve müdürü olduğum Uzman Dizayn’da birçok alanda hizmet vermekteyiz. Kurumsal Marka Tasarımı ve Hikayeleştirilmesi, Web Sitesi Tasarımı ve Yazılımı, Sosyal Medya Yönetimi (İnstagram, Facebook, Youtube), Profesyonel Linked In Sayfa Yönetimi, Kurumsal Tanıtım Filmi, Logo Tasarımı, Video ve Sesli Logo Tasarımları, Hareketli Ve Ritimli Reklam Tanıtım Videoları, Google ve Intagram & Facebook Reklam Tasarımı ve Yönetimi, Kurumsal Kimlik Tasarımları (Kartvizit-Logo-Broşür), Kurumsal E-Posta Yönetimi, Marka ve Patent Tescili alanlarında müşterilerimize en iyi hizmeti vereceğiz” dedi.

WhatsApp Görsel 2023-12-10 saat 20.28.59_8cdedece

Uzman Dizayn’ın Teknolojideki Yüksek Yetkinliği

Kurucusu Dr. Harun Gümüş 2023 yılında (ISTQB®) Uluslararası Yazılım Test Mühendisliği denkliğini alarak, Yazılım Test Mühendisi ünvanını almıştır. Bu sayede projelerinde en üst düzeyde kalite ve güvenilirlik sunmaktadır.

Gümüş, “Uzman Dizayn olarak, müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmet ve sektöre kazandırdığımız nitelikli profesyonellerle birlikte, başarı dolu bir geleceğe yelken açıyoruz. Yenilikçi çözümler ve lider bakış açımızla, müşterilerimizin beklentilerini aşmayı hedefliyoruz. Tüm girişimcileri, kurumsallaşmak isteyen esnafları ve marka değerini arttırmak isteyen kurumsalları Belediye Cd. Kamil Tavas İş Merkezi No:106 K:3 D: 305’te bulunan Uzman Dizayn ofisimize tanışmaya bekleriz. Ayrıca müşterilerimiz, 0533 930 11 75 telefon numaramızdan, www.uzmandizayn.com web sitemizden www.link.gen.tr/uzman bio sayfamızdan veya @ uzman_dizayn instagram sayfamızdan bizlere ulaşabilirler” dedi.

WhatsApp Görsel 2023-12-10 saat 20.29.01_effd4699

WhatsApp Görsel 2023-12-10 saat 20.29.01_e41380fd

Dr. Harun Gümüş Kimdir?

Uzman Dizayn'ın Kurucusu ve Müdürü Dr. Harun Gümüş, bilgisayar mühendisi olmanın yanı sıra Yönetim ve Strateji üzerine Yüksek Lisans yapmıştır. E-ticaret/markalaşma üzerine doktorasını tamamlayarak doktor ünvanını almış ve sektördeki liderliğini perçinlemiştir. 8 yıl boyunca öğretim görevlisi olarak üniversitelerde Girişimcilik, Pazarlama, e-ticaret ve Yönetim-Strateji derslerine girmiş ve birçok öğrenciyi de sektöre hazırlamıştır. Çin, Romanya, Polonya ve Amerika'daki üniversitelerde e-ticaret ve markalaşma üzerine dersler vermiştir. 8 adet uluslararası hakemli dergide yayınlanan makaleleri ile akademik dünyada da iz bırakmış ve yüze yakın atıf almıştır.

WhatsApp Görsel 2023-12-10 saat 20.29.00_e060350a

Kaynak: Ayşenur Yılmaz