Aksoy Mahallesi Menderes CaddesiNo:89 adresindeki kliniğin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Sağlık alanında hizmet verecek olan kliniğin açılış töreninde konuşan Uzman Diyetisyen Sıla Demirhan, doğup büyüdüğü Salihli’de, sağlık adına çok önemli bir adım attığını söyledi.  C’est La Vie Nutrition Kliniğini Salihli’de hizmete açmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Demirhan “C’est La Vie’yi hayata geçirmek için çok çaba harcadım. Hayat anlamına gelen ve benim hayatıma dokunan C’est La Vie’yi hayata geçirdim. Burada sizlerin de hayatına dokunmak istiyorum” dedi. Salihli’nin tanınmış ailelerinden olan Demirhan, ailesine çok teşekkür etti.

“Sağlık her zaman ön plandadır”

C’est La Vie Nutrition Kliniği’nde beslenme hizmeti vereceğini vurgulayan Uzm.Dyt.Sıla Demirhan “Destekleyecek olan Türkiye’de 2.kurum olduğum 3 farklı zayıflama cihazım ile hizmet vereceğim. Beslenme olarak ise şunu hedefliyorum. Sevdiğimiz besinlerden vazgeçmeden, onları hayatımıza dahil ederek sürdürülebilir bir diyet planı uygulamak asıl hedefimdir. Kısa vadede danışanlarıma çok kilo vermek değil, her şeyden önce sağlıklı kilo verdirmek istiyorum. Çünkü her zaman sağlık ön plandadır” dedi.

Açılışa katılan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, birer konuşma yaparak, kliniğin Uzman Diyetisyen Sıla Demirhan ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi. Alaşehir Belediye Başkanı Öküzcüoğlu ise Uzman Diyetisyen Sıla Demirhan’a Atatürk resmi hediye etti.

Uzm. Dyt. Sıla Demirhan kimdir?

Lisans ve yüksek lisans eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünde tamamlayan Uzm.Dyt.Sıla Demirhan, Koç Üniversitesi ve Florence Nightingale Hastanelerinde stajını yaptı. Fonksiyonel tip diyetisyenliği, Onkoloji beslenmesi, Mindful Eating (sezgisel beslenme), Obezite cerrahisinde beslenme gibi birçok farklı alanda eğitimler ile mesleki tecrübelerini geliştiren Demirhan, ‘Yaşam Döngüsünde Probiyotikler ve Prebiyotikler’ ve ‘Bitkisel Besin Destekleri ve Sağlık İlişkisi olmak üzere iki farklı kitap yazdı.

Açılışa Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Alaşehir Belediye Başkanı Ahmet Öküzcüoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Yüksel, Belediye Başkan Yardımcıları Metin Durmaz, Mahmut Süreyya Karaoğlu, Serkan Sözer, Ziraat Odası Başkanı Cem Yalvaç ile çok sayıda davetli katıldı.

 Açılış kokteyl ile son buldu.

13-22

12-25

10-28

9-29

8-33

DSÖ’den M-çiçeğine karşı ilk aşıya onay DSÖ’den M-çiçeğine karşı ilk aşıya onay

7-45

6-58

5-66

4-81

3-100

2-112

Kaynak: Behzat Akcan