Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın ailesi sevenleri tarafından merak edilmektedir. Annesi Ümran Seyhan kimdir sorusu da hayranları tarafından araştırılmaktadır. Tüm detaylar yazımızda!

İşte ayrıntılar…

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü

Umran Seyhan Kimdir 3

Ümran Seyhan Kimdir?

Ümran Seyhan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesidir ve yaşam koçluğu yapmaktadır. Ümran Seyhan kimdir sorusu araştırılmaktadır. 1969 yılında Antalya'da dünyaya gelen Ümran Seyhan aslen Konyalıdır. 1990 yılında Mustafa Sarıkaya ile evlenmişti. Çiftin bu evlilikten 1991 doğumlu Serenay adında bir kızları olmuştur.

Evlilikleri 2004 yılında sonlanmıştır. Kızı Serenay Sarıkaya'nın oyunculuk kariyerine her zaman destek veren Seyhan yaşam koçu olarak bireylerin hayatlarında değişim yapmalarına rehberlik etmektedir. Kendi internet sitesinde bu konuda şu ifadeler yer almaktadır:

"Yaşam Koçu olarak, insanların hedeflerine ulaşmalarında onlara yol gösteriyorum. Kişisel farkındalıklarını artırmalarına, amaçlarını belirlemelerine ve bu hedeflere ulaşmaları için onlara yardımcı oluyorum."

Ümran Seyhan Kaç Yaşında?

Ümran Seyhan kimdir sorgusu içerisinde kendisinin yaşı da araştırılmaktadır. Ümran Seyhan 1969 doğumlu olup şu an 55 yaşındadır.

Ümran Seyhan Nereli?

Serenay Sarıkaya'nın annesi kimdir sorusu kadar kendisinin memleketi de merak edilmektedir. Antalya’da doğan Ümran Seyhan köken olarak Konyalıdır.

Umran Seyhan Kimdir 12

Serenay Sarıkaya Babası Kim?

Serenay Sarıkaya’nın babası Mustafa Sarıkaya’dır. Serenay Sarıkaya’nın babası nereli sorusu da merak edilmektedir. Mustafa Sarıkaya aslen Ankaralıdır. Serenay Sarıkaya da burada doğmuştur.

Serenay Sarıkaya Annesi Babası Boşandı Mı?

Serenay Sarıkaya’nın annesi ve babası Serenay Sarıkaya 7 yaşındayken boşanmışlardır. Serenay Sarıkaya’nın oyuncu olmak istemesi üzerine annesi ile birlikte İstanbul’a taşındığı bilinmektedir.

Ümran Seyhan’ın Eski Eşi Kimdir?

Ümran Seyhan’ın eski eşi Mustafa Sarıkaya’dır. 1990 yılında evlenmiş olan çift 2004 yılında boşanmıştır.

Ümran Seyhan Ne İş Yapıyor?

Ümran Seyhan profesyonel yaşam koçu olarak hizmet vermekte ve bireylerin yaşamlarında hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olmaktadır.

Umran Seyhan Kimdir 2

Ümran Seyhan Sevgilisi Kim?

Son dönemde Ümran Seyhan ve Kenan Tosun kamuoyunda yasak aşk iddialarıyla gündeme gelmiştir. İddialara göre Ege Bölgesi'nde komşu olan bu iki aile yakın ilişkiler kurmuş ve zamanla aralarında duygusal bir bağ oluşmuştur. Nişantaşı’nda samimi bir şekilde görüntülenen çiftin bu ilişkisi üzerine Kenan Tosun’un eşi Serpil Tosun ise "Herkesi Allah’a havale ediyorum" diyerek iddiaları doğrulamıştır. Serenay Sarıkaya ise bu konuda sessizliğini korumaktadır.

Kenan Tosun Kimdir?

Ümran Seyhan kimdir sorusundan sonra Kenan Tosun’un da kim olduğu araştırılmaktadır. Kenan Tosun ünlü oyuncu Cansu Tosun’un babasıdır ve iş dünyasında faaliyet göstermektedir. Almanya'nın Nürnberg şehrinde yaşayan Tosun aslen Sivaslıdır. Serpil Tosun ile uzun yıllardır evli kaldıktan sonra 2023 yılında boşanmışlardır.

Çiftin iki çocukları bulunmaktadır. Kızları Cansu Tosun oyuncudur. Oğlları Caner ise Almanya’da restoran işletmektedir. Kenan Tosun’un tam olarak hangi alanda çalıştığı bilinmese de iş insanı olduğu bilinmektedir.

Umran Seyhan Kimdir 5

Kenan Tosun Kaç Yaşında?

Kenan Tosun’un doğum tarihi bilinmemekle birlikte, kızı Cansu Tosun’un 1988 doğumlu olduğu göz önünde bulundurularak 50 yaşın üzerinde olduğu tahmin edilmektedir.

Kenan Tosun Nereli?

Kenan Tosun Almanya’nın Nürnberg kentinde yaşamaktadır aslen Sivaslı olduğu bilinmektedir.

Kenan Tosun’un Eşi Kimdir?

Kenan Tosun’un eski eşi Serpil Tosun’dur. Çift 2023 yılında boşanmıştır. Şu an evli değildir.

Kenan Tosun’un Çocukları Var mı?

Kenan Tosun’un, Cansu ve Caner adında iki çocuğu bulunmaktadır. Cansu Tosun, ünlü bir oyuncudur. Caner ise Almanya’da restoran işletmektedir.

Kenan Tosun Ne İş Yapıyor?

Kenan Tosun’un iş alanı tam olarak bilinmemekle birlikte iş dünyasında yer almaktadır.

Kaynak: Özlem Sucu