Manisa'dan Turgutlu'ya trenle gitmenin en iyi yolu 0 saat 28 dakika süren trenleri kullanarak seyahat etmektir. Bu yol birçok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Manisa Valisi Ünlü'den duygusal veda konuşması Manisa Valisi Ünlü'den duygusal veda konuşması

Manisa'dan Turgutlu'ya, Turgutlu'dan Manisa'ya olan tren saatleri bu iki güzergah arasında seyahat edecek kişiler tarafından merak edilmektedir. Manisa-Turgutlu arası tren saatleri TCDD tarafından düzenli olarak belirlenmekte ve güncellenmektedir.

Bölgesel Trenler ve Mavi Tren ile her gün tren seferi yapılmaktadır. Manisa-Turgutlu trenleri haftanın her günü garlar arası 6 sefer yapmaktadır. İlk tren Turgutlu Garı’ndan saat 06:55’de kalkmakta ve saat 07:31’de Manisa garına varmaktadır.

Peki Turgutlu - Manisa tren saatleri nasıl? Yazımızda sizler için Turgutlu Manisa tren saatleri başta olmak üzere Turgutlu Manisa tren bilet fiyatlarından da bahsedeceğiz.

İşte detaylar…

Turgutlu Manisa Tren Seferleriü

Yılın belirli dönemlerinde TCDD, Manisa-Turgutlu tren saatlerini mevsimsel etkilere bağlı olarak değiştirip güncellemektedir. üBölgede yaşayan insanlar tarafından güncel Turgutlu Manisa tren saatleri sıklıkla araştırılmaktadır.

Manisa’ya ve Turgutlu'ya ulaşımı kolaylaştıran tren seferleri, bölgesel hatlar nedeniyle günün belirli saatlerinde düzenlenmektedir. Ancak doğrudan sefer düzenlenmediği için Manisa Turgutlu tren saatlerini çeşitli güzergahları baz alarak açıklanabilir.

Turgutlu'dan Manisa'ya nasıl gidilir sorusuna verebileceğimiz cevapta en uygun fiyatlı ve kolay yol olan tren seferleri yer alıyor. Manisa iline tren yoluyla sık sık sefer yapmaktadır. Turgutlu ile Manisa Merkez arasında da ulaşımı sağlamaktadır.

Uşak, İzmir ve Manisa güzergahı Manisa - Turgutlu arasındaki yolculuğu tamamlarken kullanabilecek güzergah olarak karşımıza çıkmaktadır.

Turgutlu'dan Manisa'ya Tren Saatleri Kaçta?

Bölgesel hatlar nedeniyle Manisa ve Turgutlu'ya tren seferleri günün belirli saatlerinde düzenlenmektedir. Manisa'dan Turgutlu'ya doğrudan sefer yapılmadığı için, tren saatlerini çeşitli güzergahları kullanarak açıklayabileceğimizden bahsetmiştik.

Turgutlu-Manisa Tren saatleri 2024 yılında aşağıdaki gibidir;

Turgutlu’dan KalkışManisa’ya Varış
06:5507:31
08:3509:09
10:0410:39
16:1516:42
18:4719:13
20:1420:43

Turgutlu Manisa Tren saatleri, doğrudan sefer olmaması nedeniyle Uşak-İzmir-Manisa güzergahı üzerinden giden tren üzerinden gerçekleştirilmektedir. üTurgutlu’dan kalkan ve Manisa’ya varan tren saatlerini yukarıda belirmiştik. Manisa’dan kalkan ve Turgutlu’ya giden tren saatleri 2024 yılında nasıl güncellendi sorusuna da açık getirelim.

Manisa'dan Turgutlu'ya gitmek için de benzer tren sefer saatleri bulunmaktadır. Manisa-Turgutlu tren saatleri de yaklaşık 35 dakikadır. Yolculuk süresi, farklı bir durum olmadığı sürece bu süre zarfında gerçekleşmektedir.

Manisa-Turgutlu Tren saatleri 2024 yılında aşağıdaki gibidir;

Manisa’dan KalkışTurgutlu’ya Varış
09:1109:39
12:5213:21
14:2814:58
16:4617:18
18:2018:51
19:4520:15

Turgutlu Manisa Tren Saatleri Değişti Mi?

Manisa ile Turgutlu arasında tren seferi direkt olarak yapılmamaktadır. Manisa ve Turgutlu istasyonları, TCDD'nin bölgesel seferlerinde geçerli olan güzergahlarda yer almaktadır. Uşak, İzmir ve Manisa arasında, özellikle Manisa merkez ve Turgutlu ilçeleri arasında seyahat etmek mümkündür.

Manisa ve ilçeleri arasında bölgesel tren seferleri TCDD tarafından düzenlenmektedir. Bazı durumlara ve günlerde Alaşehir'den Manisa'ya özel seferler yapılabilmektedir. Ancak genel olarak şehirlerarası bölgesel seferler yapılmaktadır. 2024 yılında da her sene olduğu gibi Turgutlu Manisa tren saatleri mevsimine uygun olacak şekilde yeniden düzenlemektedir.

Bölgesel Trenlerin Özellikleri ve Biletleri

Bölgesel trenler kısa mesafeli yolculuk yaptıkları için pulman koltuklara sahiptir. Güvenli, rahat ve konforlu olan bu koltuklarda seyahat etmek yolculuklar için idealdir. Bireylerin, yolculuk boyunca rahat etmelerinin en önemli sebebi ise bu koltukların ergonomik olarak tasarlanmış olmasıdır.ü

Bölgesel trenler, sizi en hızlı ve güvenilir şekilde gideceğiniz yere götürmek için her gün sefer düzenlenmektedir. Bölgesel trenler, sınavlarınıza, tatillerinize, iş toplantınıza zamanında yetişmenize ve konforlu bir şekilde seyahat etmenize olanak tanımakadır.

Bölgesel trenler, ana hat trenlerinden birkaç farklı özelliğe sahiptir. Seyahat günü içerisinde bölgesel tren biletleri satın alınabilir. Gişelerden seferin çıkış istasyonu seçildikten sonra, hareket saatinden 5 dakika öncesine kadar bilet satın alınmalıdır.ü

Turgutlu Manisa Tren Bilet Fiyatları

Geçmiş yıllarda olduğu gibi TCDD, 2024 yılında da Turgutlu Manisa tren bilet fiyatlarını belirlemiştir. Tüm seferler için sabit bir fiyat belirleyen şirketin bilet fiyatlarını kendi web sitesi üzerinden de takip edebilirsiniz.ü

Turgutlu Manisa Tren bileti fiyatları şu şekildedir:

  • 2024 yılında Turgutlu Manisa Tren bilet fiyatları 95 Türk Lirası olarak güncellenmiştir.

Editör: Ecem Döner