Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir? Zeynep Mayruk Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Babası Kim?

Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir? Zeynep Mayruk Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Babası Kim?

Tolga Sarıtaş 5 yıldır birlikte olduğu Zeynep Mayruk ile dünyaevine girdi. Sosyal medyada trend topic olan çift merak konusu oldu. Peki Tolga Sarıtaş eşi kimdir? Bu yazımızda Zeynep Mayruk hakkında tüm merak edilenlere değindik. İşte detaylar…

ABONE OL
3 Temmuz 2024 11:31
Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir? Zeynep Mayruk Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor, Babası Kim?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir?

Tolga Sarıtaş eşi kimdir sorusu merak ediliyor. Tolga Sarıtaş’ın eşi ünlü modacı Zeynep Mayruk’tur. Zeynep Mayruk, 2013 yılında kendi adını taşıyan haute couture ve hazır giyim markasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü modacının özel hayatı da sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Oyuncu Tolga Sarıtaş ile dünyaevine giren Mayruk’un kim olduğu ise merak ediliyor.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Mayruk, 27 Haziran 2024 tarihinde 5 yıldır birlikte olduğu oyuncu Tolga Sarıtaş ile evlendi. Çiftin düğünü Çeşme Alaçatı’da gerçekleşti. Tolga Sarıtaş’ın, Zeynep Mayruk’un babası Davut Mayruk’a “Zeynep başımın tacı” dediği anlar, düğüne katılan misafirler için duygusal bir başlangıç oldu.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Mayruk’un şahitliğini Selin Sarper, Begüm Ertuğrul, Berçin Mayruk üstlendi. Yaklaşık 5 yıldır birliktelik yaşayan çiftin düğün görüntüleri sosyal medyada da çok konuşuldu. Peki, Tolga Sarıtaş eşi kimdir, kaç yaşında? İşte Zeynep Mayruk’un hayatı…


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Zeynep Mayruk Kimdir?

Zeynep Mayruk, 1989 yılında İzmir’de doğdu. Moda eğitimine Amerika’da Chicago’daki Saint Charles Lisesi’nde başladı ve 2006 yılında mezun olarak Türkiye’ye döndü. İzmir Ekonomi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Moda Tasarımı Bölümü’nde eğitimine devam eden Mayruk, 2012 yılında üniversiteden mezun oldu.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Mezuniyet sonrası moda eğitimine devam etmek için Londra’ya taşınan Mayruk, burada Central Saint Martins’de 6 farklı sertifika programını tamamladı.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Zeynep Mayruk Kariyeri

2013 yılında kendi adını taşıyan markasını kuran Zeynep Mayruk, Haute Couture ve hazır giyim tasarımlarıyla moda dünyasında kendine özgü bir yer edindi. İlk koleksiyonunu 2013 yılında Alaçatı Millfest’te sergileyen Mayruk, 2014 yılında İstanbul’da düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week etkinliğinde ilkbahar-yaz koleksiyonunu sunarak önemli bir başarıya imza attı. Moda haftasında ilk stüdyo defilesini gerçekleştirdi.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Zeynep Mayruk Babası Kimdir?

Tolga Sarıtaş eşi kimdir sorusunun yanı sıra Zeynep Mayruk, Davut Mayruk’un kızıdır, Yıldırım Mayruk’un değil. İzmirli olan Zeynep Mayruk, modacı Yıldırım Mayruk’un kızı olmamakla birlikte, kariyerinde önemli bir dönüm noktası olan modacı Mualla Özbek ile tanışmıştır. Zeynep Mayruk, bağımsız bir tasarımcı olarak moda dünyasında tanınmaktadır.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Zeynep Mayruk Kaç Yaşında?

1989 yılında doğan Zeynep Mayruk, 2024 yılı itibarıyla 35 yaşındadır.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Zeynep Mayruk Nereli?

Zeynep Mayruk İzmir’de doğdu.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Zeynep Mayruk Evli Mi?

Zeynep Mayruk, ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş ile 27.06.2024 tarihinde dünyaevine girdi.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Zeynep Mayruk Instagram Hesabı Nedir?

117 bin takipçisi olan Zeynep Mayruk’un Instagram hesabı @zeynepmayruk’tur.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

“Tolga Sarıtaş eşi kimdir?” sorusuna cevap bulduktan sonra Tolga Sarıtaş’ı tanıyalım. Detayla haberimizin devamında…


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Aslen Sivaslı olan Tolga Sarıtaş, 30 Ağustos 1991 tarihinde İstanbul’da doğdu. Lise eğitimini Halil Akkanat Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Coğrafya bölümünden mezun oldu. Esenyurt Belediye Tiyatrosu’nda ve Tiyatro Zeytindalı’nda sahne aldı. Oyunculuğun yanı sıra müzikle de yakından ilgilenen oyuncu, küçük yaşlarda pek çok müzik aletini çalmayı öğrendi ve gençlik yıllarında arkadaşlarıyla birlikte kurduğu “Grup Omega” isimli müzik grubunda bateristlik ve gitaristlik yaptı.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Tolga Sarıtaş Oyunculuk Kariyeri

Oyunculuk kariyerine 2009 yılında “Bahtı Kara” filminde canladırdığı Berk rolü ile başladı. 2010 yılında Özlem Tekin’in “Kimse Bilmez” şarkısının klibinde oynadı. 2011 yılında TRT 1’de yayımlanan “Sen de Gitme” dizisinde Mert karakterini canlandıran oyuncu; “Bilinmeyen Yaşın Yorgunu” filminde Berkcan, “Kaledeki Yalnızlık” filminde Feyyaz karakteriyle rol aldı. Sonrasında “Arka Sokaklar” dizisinde bölüm oyunculuğu yaptı.

2013 yılında “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” ve “Kayıp Şehir” dizilerinde bölüm oyunculuğu yaptı. Star TV’de yayımlanan “20 Dakika” dizisinde Ferdi karakterine hayat verdi. Yine 2013 yılında, Star TV’nin “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Cihangir karakterini canlandırdı ve bu dizideki performansı ile büyük övgü topladı.

2014 yılında, Pera grubunun “Şarab-ı Izdırap” şarkısının klibinde oynadı ve Kanal D’de yayımlanan “Benim Adım Gültepe” dizisinde Murat karakterini canlandırdı.

2015 yılında kariyerinin dönüm noktasını yaşadı ve Kanal D’de yayımlanan “Güneşin Kızları” dizisinde Ali Mertoğlu karakteri ile ilk başrolünü üstlendi. Ayrıca, TRT 1’de yayımlanan ve bir mini dizi olan “Büyük Sürgün Kafkasya”da Cemil karakterini canlandırdı.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Tolga Sarıtaş Hangi Filmlerde Oynadı?

  • Bahtı Kara – Berk
  • Kaledeki Yalnızlık – Feyyaz
  • Bilinmeyen Yaşın Yorgunu – Berkcan
  • Kötü Çocuk – Meriç Tuna

Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

Tolga Sarıtaş Hangi Dizilerde Oynadı?

  • Arka Sokaklar – Doğan
  • Öyle Bir Geçer Zaman ki – Mahir
  • Kayıp Şehir – Selim
  • 20 Dakika – Ferdi
  • Muhteşem Yüzyıl – Şehzade Cihangir
  • Benim Adım Gültepe – Murat
  • Büyük Sürgün Kafkasya – Cemil
  • Güneşin Kızları – Ali Mertoğlu
  • Söz – Üsteğmen Yavuz Karasu
  • Ferhat ile Şirin – Ferhat Taşçı
  • Arıza – Ali Rıza Altay
  • Baba – Kadir Saruhanlı
  • Yarım Kalan Aşklar – Ozan
  • Yolun Açık Olsun – Asteğmen Kerim Kerimoğlu

Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

“Tolga Sarıtaş eşi kimdir?”, “Zeynep Mayruk kimdir?”, “Tolga Sarıtaş kimdir?” sorularını en doğru bilgilerle sizlere aktardık.


Tolga Sarıtaş Eşi Kimdir

    En az 10 karakter gerekli