Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024 Günlük burç yorumları: 12 Eylül 2024

NTV'de yer alan habere göre;

1- SÜLFATSIZ ŞAMPUAN KULLANIN

Yıpranan saçlarınızın kurumasını engellemek için sülfatsız şampuanlar kullanın. Böylece hem yaz boyu kuruyan saçlarınız daha fazla kurumayacak hem de kabarma sorunu yaşamayacaksınız.

2- SAÇ DERİNİZE ÖZEN GÖSTERİN

Yaz boyu güneşten dolayı saç derisi aşırı yıpranır, bu sebeple tatil sonrası saçlarınızın dökülmesi artabilir. Saç derisinin kurumasını önlemek için saçı neme doyurmalısınız. Bunun için aşırı kuruyan saç derisine parmak uçları ile banyo öncesi hafif dairesel masaj eşliğinde kullandığınız bir saç serumu uygulamalısınız. Bu sayede saçınız kaybettiği nemi geri kazanmasını sağlayacak ve saç köklerinin tekrar güçlenmesine yardımcı olacaktır.

3- SAÇINIZA PARLAKLIK KAZANDIRIN

Saçınızın kaybettiği nemi geri kazandırmak ve sağlıklı parlaması için serum rutininizi haftada 2 kere saç tipinize uygun bir maskeyle destekleyin.

4- SAÇINIZDA KIRIKLAR VARSA ALDIRIN

Eğer saçlarınızda tatil dönüşü yıpranma özellikle de kırıklar fazlaysa saçınızı kestirin. Saçınızdaki kırıklardan kurtulmak eski sağlıklı haline gelmesini kolaylaştıracaktır.

5- SAÇINIZI BESLEYEN YİYECEK VE İÇECEKLERİ TÜKETİN

Saç sağlığınız açısından oldukça faydalı olan yumurta, avokado, yeşil biber gibi yiyecekler tüketmelisiniz. Bu sayede saçlarınız hızlı uzayacak, canlılığı artacaktır.

Kaynak: ntv.com.tr