Ekim ayının başında İstanbul Eyüpsultan'da 19 yaşındaki Semih Çelik, kendi evinde önce Ayşenur Halil'i daha sonrada Fatih Edirnekapı Surları'nda İkbal Uzuner'i öldürdü.

HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE İNTİHAR ETTİ

Çelik, genç kızın parçalanmış bedenini olay yerine gelen annesinin önüne atarken en son ise kendi surlardan atladı. İntihar anı çevredekiler tarafından da kayıt altına alınmıştı. Olay tüm ülkede infiale neden olurken Semih Çelik'in daha önce 5 kez hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı.

Uyuşturucu taciri sokak ortasında 26 binden fazla hapla yakalandı Uyuşturucu taciri sokak ortasında 26 binden fazla hapla yakalandı

SEMİH ÇELİK'İN HASTANE RAPORLARI

2022 yılındaki hastane raporuna Ekol TV ulaştı. Buna göre Çelik, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle kendini bıçakladı ve hastaneye kaldırıldı. Raporda, Çelik'in psikolojik sorunlar yaşadığı ve bir yakını tarafından gözetim altında tutulması gerektiği bilgisi yer aldı.

ŞİZOFRENİ İLAÇLARI VERİLMİŞ

Çelik'e şizofreni tedavisinde kullanılan ilaçların yazıldığı fakat raporda ilaçların düzensiz kullanıldığı, serviste refakatçisi olmadan da yalnız bırakılmasının riskli olabileceği öğrenildi. Ancak Çelik ailesinin bunları bile bile genci yalnız bıraktığına ve tam 2 yıl sonra Semih Çelik'in iki genç kızı vahşice öldürmesine dikkat çekildi.

Kaynak: Türkiye gazetesi