Dilan Polat’ın arkadaşı olan Şule Kayatürk, Polat çiftinin cezaevine girmesinin ardından lüks yaşantısı ile dikkat çeken bir başka isim. Türkiye gündemine oturan son olayların ardından Şulemsi kimdir soruları ön planda. Şule Kayatürk’e dair bilgileri paylaştık…

sulemsi-sule-kayaturk

Şulemsi (Şule Kayatürk) Kaç Yaşında? Nereli? Ne İş Yapıyor?

Şulemsi kullanıcı adıyla popülerleşen Şule Kayatürk, 1997 yılında doğmuştur. Ankaralı olan Şulemsi 2013 yılından beri sosyal medyada yer almaktadır. Şimdilerde sosyal medya fenomenidir. Ayrıca Şulemsi Youtube kanalında da içerik üretiyor.

Şulemsi’nin eski hali de büyük merak uyandırıyor. Yıllar içinde verdiği kilolar ve yaptırdığı estetik operasyonlar ile büyük bir değişim geçirdiğini söylemek mümkün.

Makyaj sanatçılığının yanı sıra; Şulemsi TikTok hesabında da konsept videolar paylaşıyor. Son zamanlarda eşiyle birlikte yaptıkları şarkının klibi ön planda yer alıyor.

Şule Kayatürk’ün hayatının güzellik merkezleri açtıktan sonra değişmesi, sermayesini nereden bulduğuna dair soruları da beraberinde getiriyor.

Manisa Sarıgöl’de yaşayan üç kadından uzun ömrün sırrı Manisa Sarıgöl’de yaşayan üç kadından uzun ömrün sırrı

Şulemsi (Şule Kayatürk) daha önce yaptığı bir paylaşımda alkollü içecek içmeyi bırakacağına söz veren çalışanlarına altın dağıttığı görüntüleri ile sosyal medyayı çalkalamıştı.

sulemsi-kimdir-kac-yasında

Şulemsi’nin Mal Varlığı ile İlgili İddialar

Avukat Feyza Altun lüks yaşamlara sahip fenomenleri araştırmaya devam ediyor. Şule Kayatürk’e ait olduğu iddia edilen servet aşağıdaki gibidir:

  • 16 villa
  • 28 daire
  • 1 helikopter
  • 173 iş yeri
  • 1 yat
  • Arabalar

Şulemsi’nin İddialara Yanıtı

Avukat Feyza Altun, Şule Kayatürk’ün incelemeye alınması isteğini sosyal medyada paylaşmıştır. Bu paylaşımın ardından Şule Kayatürk kayıt dışı hiçbir işi yapmadığını ve iddiaların yalan olduğunu söylemiştir.

Şulemsi, henüz 26 yaşındayken kaynağı meçhul bir servete sahip. Yaptığı paylaşımlarda ‘’Bir hata bulurlarsa devletime öderim’’ açıklamasını yapmıştır.

Şulemsi Instagram hesabını kısıtlı hesaba çevirerek paylaşımlarına devam etmektedir.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz