Su Burcu Yazgı Coşkun, Türk sinema ve dizi dünyasının yükselen yıldızlarından biridir. Genç yaşına rağmen "Kardeşlerim" dizisindeki etkileyici performansı ile adından sıkça söz ettirerek Altın Kelebek kazanmıştır. Peki, Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında? İşte detaylar…

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda 4

Su Burcu Yazgı Coşkun Kaç Yaşında?

15 Nisan 2005 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Su Burcu Yazgı Coşkun yaşı 19’dur. Oyunculuğa çocuk yaşta başlayan ve birçok başarılı projede yer alan genç oyuncu, özellikle "Kardeşlerim" dizisindeki "Asiye" karakteriyle geniş kitleler tarafından tanınmıştır.

Ses getiren dizisinin ardından yer aldığı yeni projeyle birlikte partnerinin belli olması ile birlikte Su Burcu Yazgı Coşkun şu anda kaç yaşında sorusu en çok aratılanlardan biri olmuştur.

Su Burcu Yazgı Coşkun Annesi ve Babası

Genç oyuncu başarılı performansıyla dikkat çekse de özel hayatını fazla göz önünde bulundurmayı tercih etmemektedir. Bu nedenle Su Burcu Yazgı Coşkun’un ailesi hakkında detaylı bilgi kamuoyuyla bulunmamaktadır. Sadece bilinenlere göre Su Burcu Yazgı Coşkun'un annesi Arnavut, babası ise Antalyalı kökenlidir.

Su Burcu Yazgı Coşkun Boyu Kilosu

Su Burcu Yazgı Coşkun 166 cm boyunda, kahverengi gözlü ve Koç burcudur. Oyunculuk kariyerine henüz çocuk yaşta başlayan genç yıldız, başarılı performanslarıyla dikkat çekmektedir. 48 kilo olduğu bilinmektedir.

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda 3

Su Burcu Yazgı Coşkun Sevgilisi

Ünlü oyuncu, özel hayatıyla ilgili detayları pek fazla paylaşmasa da ekran partneri Onur Seyit Yaran ile olan yakınlığı sık sık gündeme gelmektedir. İkilinin hayranları sosyal medyada sık sık birlikte olduklarına dair paylaşımlar yapmaktadır. Ancak Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın resmi olarak bir ilişki içinde olduğuna dair bir bilgi yoktur.

Su Burcu Yazgı Coşkun Yeni Dizisi

Su Burcu Yazgı Coşkun Bir Gece Masalı dizisine dahil olmuştur. Bu durum yapım beklentilerini daha da yükseltmiştir. Genç oyuncunun, canlandıracağı Sıla karakteriyle hikayeye nasıl bir renk katacağı şimdiden merak konusu oldu. Dizide Burak Deniz de Su Burcu Yazgı Coşkun’un partneri olarak yer almaktadır. Hatta partner olan ikili arasındaki yaş farkı konu olmuş ve bu nedenle Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusunu akıllara getirmiştir.

Su Burcu Yazgı Coşkun Hangi Okula Gidiyor?

Pera Güzel Sanatlar Lisesi gibi prestijli bir okulda eğitim görmüş olan genç oyuncu, tiyatro dünyasına bu sayede adım atmıştır. Sadece lise bilgisinden dolayı Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında olduğu merak edilse de üniversite geçmişine ait bir veri mevcut değildir.

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda 7

Su Burcu Yazgı Coşkun Kaç Dizide Oynadı?

Su Burcu Yazgı Coşkun son yıllarda Kardeşlerim dizisindeki Asiye karakteriyle ön planda olsa da Coşkun, oyunculuk kariyerine küçükken başlamıştır.

Su Burcu Yazgı Coşkun dizileri şu şekildedir:

  • 2011 - Farklı Boyut
  • 2012 - Kalbim Dört Mevsim
  • 2012 - 2014 Karadayı
  • 2013 - 2014 Sana Bir Sır Vereceğim
  • 2014 - Günahkar
  • 2015 - 2016 Aşk Yeniden
  • 2017 - Kadın
  • 2017 - 2018 Bizim Hikaye
  • 2017 - Kara Yazı
  • 2019 - Kuzgun
  • 2020 - Kırmızı Oda
  • 2021 - 2024 Kardeşlerim

Su Burcu Yazgı Coşkun Filmleri

Su Burcu Yazgı Coşkun’un yer aldığı filmler aşağıdaki gibidir.

  • 2021 - Beni Çok Sev (İnternet filmi)
  • 2012 - Dabbe 3: Bir Cin Vakası
  • 2018 - Bizi Hatırla
  • 2012 - Küçük Kalpler: Kalbin Dili (TV filmi)
  • 2013 - Sen Üzülme (TV filmi)

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda 5

Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü Ünlü oyuncu İrem Sak'ın acı günü

Su Burcu Yazgı Coşkun Nasıl Ünlü Oldu?

Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusu ile beraber nasıl ünlü olduğu da merak konusudur. "Sana Bir Sır Vereceğim", "Aşk Yeniden", "Karadayı", "Kırmızı Oda" gibi popüler dizilerde yer alarak geniş kitlelere ulaşmıştır. Bu dizilerdeki başarılı performansları, onun adının daha çok duyulmasını sağlamıştır.

Su Burcu'nun kariyerindeki en büyük dönüm noktalarından biri şüphesiz "Kardeşlerim" dizisindeki "Asiye" karakteri olmuştur. Bu dizideki etkileyici performansı sayesinde gençlerin idolü haline gelmiştir. 4 Aralık 2022 tarihinde Altın Kelebek Ödül Töreni'nde "Yıldızı Parlayanlar" ve Onur Seyit Yaran ile birlikte "En İyi Dizi Çifti" kategorilerinde aldığı ödüller, başarısını taçlandırmış ve kariyerine yeni bir ivme kazandırmıştır.  

Su Burcu Yazgi Coskun Kac Yasinda 6

Su Burcu Yazgı Coşkun Neden 3 İsmi Var?

Su Burcu Yazgı Coşkun bir röportajda isminin hikayesini sevenleriyle paylaşmıştır. "Ailem hepsini koymak istemiş, karar verememişler.” diyen oyuncu; ablasının Su ismini koyduğunu, babasının Burcu'yu, annesinin de Yazgı ismini koyduğunu söylemiştir.

Bu yazımızda Su Burcu Yazgı Coşkun kaç yaşında sorusunu ele aldık

Kaynak: Ayşenur Yılmaz