Atatürk Mah. Orhaniye Cad. No:25 Demirkap İş Hanı Kat:4 Salihli’de yaklaşık 10 gün önce faaliyetlerine başlayan Steel Sigorta Reasürans ve Brokerlik ile Tekin Sigorta şirketleri, sigorta başta olmak üzere hasar kayıpları danışmanlığı noktasında ‘hizmet ve memnuniyet’ rotasıyla kapılarını araladı.

“MESLEĞİ EN İYİ BİLENLERDENİM”

Faaliyet gösteren şirketleri ile yaptıkları hizmetler konusunda detaylı bilgilendirmelerde bulunan İşletme sahibi Gülcan Ekinci, ilk olarak kendisini ve deneyimlerini anlattı, Ekinci; “Akdeniz Üniversitesi Maliye Bölümü mezunuyum. Muhasebe ile birlikte Allianz Genel Müdürlük’te deneyim yaptım. Steel Sigorta Reasürans ve Brokerlik ile Tekin sigortayla birlikte toplam 2 adet şirketimiz var” ifadelerine yer verdi.

a-26

TÜM SİGORTA HİZMETLERİ

Mevcutta olan bütün sigorta hizmetlerini müşterilerine sunduklarını ifade eden Ekinci; “Bireysel emeklilik, sağlık sigortası, tüm sağlık alanlarında, bunun dışında trafik sigortası, kasko, kefalet sigortaları, nükleer enerji sigortaları, finansman sigortaları, işyeri sigortaları, yangın sigortaları, deprem sigortaları gibi birçok alanda çalışıyoruz.” dedi.

GÜÇLÜ AVUKAT KADROSU

Şirketlerinin 12 avukatla birlikte çalıştığına dikkat çeken Ekinci; “Şirketimizin içerisinde aynı zamanda hasar danışmanlığı var. 12 tane avukatla birlikte çalışıyoruz. Hasar danışmanları biliyorsunuz, değer kaybı, kaza gibi arabaların değer kaybı, ölüm gibi durumlarda 12 avukatımızla bu işle de devam ediyoruz. Bünyemizde sadece sigorta yok”ifadelerinde bulundu.  

Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı! Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı!

d-4

35 SİGORTA ŞİRKETİ HİZMETİ

Müşterilerin talebi ve imkanlarına göre Türkiye’deki birçok dev sigorta şirketiyle çalıştıklarını da vurgulayan Ekinci; “35 tane sigorta şirketiyle çalışıyoruz. Allianz, Anadolu, Axa, Türkiye Sigorta gibi büyük şirketlerde bizimle birlikte mevcut. 35 adet farklı farklı şirketlerden fiyat alabiliyorum. Müşteri memnuniyeti bizim için olmasa olmazımız. Herkes yüksek fiyat veremeyebilir, kaskoda, depremde, yangında, işyeri sigortaları gibi birçok sigorta için her şirketten fiyat alıp müşterilerimize bu fiyatları sunabiliyoruz. Amacımız dediğimizi gibi müşteri memnuniyeti ve tamamen müşteri odaklı çalışıyoruz” dedi.

 3 BÜYÜK HASTANE İLE ANLAŞMALI

Sağlık alanındaki sigortanın önemine işaret eden Ekinci; “Allianz Anadolu Hayat Emeklilik olarak da sağlık ve bireysel emeklilikte büyük bir acenteyiz. Portföylerimiz de çok iyi. Allianz Anadolu Hayat Emeklilik olarak Can Hastanesi, Medigüneş ve Özel Salihli Hastanesi’yle anlaşmalıyız. Aynı zamanda Allianz üzerinden tamamlayıcı sağlık sigortası yapan müşterilerimiz Türkiye’nin her yerinden tedavi olabiliyor. Bu sadece Salihli ile sınırlı değil, diğer illerde de tedavilerini yaptıra bilir tüm anlaşmalı hastanelerde” diye konuştu.  

c-8

SİGORTA ALGISI DEĞİŞMELİ

Vatandaş neden sigorta yaptırmalı sorusuna yanıt veren Ekinci; “Türkiye’de önceden sigortacılık dolandırıcılık olarak görülüyordu. Ama gelinen noktada bunun böyle olmadığı anlaşıldı. Biliyorsunuz 6 Şubat’ta büyük bir deprem yaşandı. İnsanlar sadece DASK yaptırıyor. Sadece DASK’la olacak bir şey değil ki sigorta. O evin eşyalarını, içini, dışını, camına kadar sigortalatılacaksınız. Deprem sigortasının içine teminat vereceksiniz ki, yarın bir gün sadece DASK’tan değil tüm eşyalarını karşılayabilecek bir durumda olunmalı. Şu yanlış algıdan kurtulmalıyız. Sigorta sadece deprem sigortası değildir. Örneğin araç, işyeri, yangın, iş güvenliği sigortaları, iş sağlığı bunu gibi öncelikle hayatımızın sigortalanması gerekiyor. Niçin hayat biz insanlara hayat emeklilik yapıyoruz? Hayatını sigortalatıyorsun ki kaldı ki malın, mülkün hiçbir garantisi yok. ‘Arabama kasko yaptırmıyorum’ diyor, yarın arabanın üzerine moloz düşebilir, ya da bir araç çarpabilir. Görüldüğü gibi her şey aslında sigorta ve çok değerli bir şey bu” dedi.

b-16

6-8 BİN LİRAYA 15 DEFA TEDAVİ İMKANI

Ekinci son olarak yine sağlık alanındaki sigortanın önemine dikkat çekerek şunları söyledi;  “Vatandaşlarımız sağlık sigortasını da bilmiyorlar.  Bugün özel hastanelerde bir muayene ücreti 500-750 lira 2 tane tahlil yaptırdığında 1,5- 2 bin lirayla çıkıyorsun hastaneden. Sağlık sigortası sana senelik 6-8 bin lira değişen aralıklarla bunları sağlıyor üstelik kredi kartına 8 taksit imkanı var ve 10+5, 15 defa gidip bakınabiliyorsunuz. Gidip muayene olabiliyor, tahlillerini yapabiliyor, yataklı bakımlarını yapabiliyorsun. 3 defa gitsen zaten ödediğin sağlık sigortası çıkıyor.” 

Kaynak: Onay Ozan