UEFA Konferans Ligi H Grubu'nda Nordsjaelland, Spartak Trnava ve Ludogorets ile yer alan Fenerbahçe, bu sene oynadığı bütün resmi maçlardan galibiyetle ayrıldı. İsmail Kartal'ın teknik direktörlüğünü üstlendiği Fenerbahçe, Slovakya deplasmanına gidip oradan da zaferle ayrılmak istiyor. Peki, Spartak Trnava Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

FENERBAHÇE 14'TE 14 YAPTI!
Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında konuk ettiği Çaykur Rizespor'u 5-0 mağlup eden Fenerbahçe, Slovakya deplasmanına gidiyor. Toplamda çıktığı 14 maçı da kazanan Fenerbahçe, seriyi 15'e çıkarmak istiyor. İsmail Kartal, "Bizim için en önemli maç, oynayacağımız ilk maç." sözlerine yer verdi.


FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'İ
Livakovic - Mert Müldür, Serdar Aziz, Dijku, Oosterwolde - Zajc, Mert Hakan Yandaş, Crespo - İrfan Can Kahveci - Batshuayi - Ryan Kent

SPARTAK TRNAVA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?
UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. hafta maçında Fenerbahçe, Spartak Trnava deplasmanına çıkıyor. Maçta Alman hakem Sascha Stegemann düdük çalacakken, maç Antona Malatinského Stadyumu'nda oynanacak. İşte maçın canlı yayını hakkında detaylar.

Öztürk’ten Manisalı Milli Badmintoncu Ravza Bodur’a tebrik Öztürk’ten Manisalı Milli Badmintoncu Ravza Bodur’a tebrik

SPARTAK TRNAVA FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?
Spartak Trnava Fenerbahçe maçı 5 Ekim 2023(bugün) saat 22.00'de başlayacak.

SPARTAK TRNAVA FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?
Spartak Trnava Fenerbahçe maçı Exxen ekranlarından canlı yayınlanacak. Maç, şifreli olarak yayınlanacak.

Kaynak: İHA