22:05 TÜRKİYE'DE TREND HABERLER

Eylül ayının gelmesiyle birlikte diziler ekranlara geri dönüyor. Dizilerin yeni sezonları heyecanla beklenirken tarihler de bir bir açıklanmaya başladı. Yeni sezonda ekranda olacak ünlü isimlerin alacağı para ise merak konusu oldu. Yeni yayın döneminde bölüm başına kim ne kadar para alacak? İşte detaylar…

22:02 ASAYİŞ

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde cipin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

22:00 GÜNDEM

Çalışanlar şimdiden resmi tatilleri, bayramları ve yıllık izinlerini hesaba katarak ne kadar tatil yapabileceğini hesaplamaya başladı. 2025 yılında resmi ve dini tatillerin toplamı (arefe günleri hariç) 14 gün olacak.

21:55 SELENDİ

Manisa’nın Selendi ilçesi nüfusuna kayıtlı uzman çavuş, görev yaptığı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

21:41 GÜNDEM

Tunceli'de bir deprem meydana geldi. AFAD, depremin merkez üssünü Pülümür, büyüklüğünü 4.1 olarak açıkladı. Kandilli ise depremin büyüklüğünü 4.0 olarak duyurdu. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Küçük de olsa 7 su fayı üzerindeki stres alanını az çok etkilemiş olabilir. Bu yörede deprem belliyoruz, onun için endişelendik" dedi.

21:38 ASAYİŞ

Diyarbakır'da öldürülen 8 yaşındaki Narin Güran'ın ağabeyi Baran Güran, Diyarbakır Barosu'na başvurarak, cinayetle ilgisi olan herkesin cezalandırılması için hukuki destek talebinde bulundu. Bunun üzerine Baro, Baran Güran’ı temsilen soruşturma dosyasına dahil oldu.

21:30 EKONOMİ

GSM operatörlerinin yüksek oranda fatura artışına vatandaştan tepki geldi. Bir vatandaş, 3 aylık fatura ödemesini sosyal medyadan paylaştı, konu ülke gündemine oturdu.

21:21 ASAYİŞ

İzmir'de mide bulandıran bir olay yaşandı. Kurye, kucağında çocuğuyla yolda yürüyen bir kadını taciz etti. Yaşananlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Olayların ardından kurye polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

21:14 GÜNDEM

Diyarbakır'da öldürülen Narin Güran'ın cesedini taşıdığını itiraf eden Nevzat Bahtiyar'ın, cesedi çuvala koyduğunu söylediği evi ile sakladığını belirttiği nokta arasındaki mesafenin otomobille 7 dakika olması soru işaretlerini artırdı. Narin'in en son saat 15.15'te okulun güvenlik kamerasına yansıdığı, Bahtiyar'ın aracının da dere kenarına geliş saatinin 15.40 olması göz önünde bulundurulduğunda, yolda harcanan zaman çıkarıldığında geriye kalan 18 dakikadaki sır perdesi aralanmayı bekliyor.

21:07 EKONOMİ

Bankalar mevduat ve ihtiyaç kredisinde faiz oranları değişti. Nisan ayında yüksek faiz oranlarına ulaşan mevduat faizleri, sonraki aylarda düşüş göstermişti. İşte mevduat ve ihtiyaç kredisinde güncel faiz oranları...