Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Eczacı Nurullah Savaş, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun Ankara’ya çıkartma yaparak Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunup, MHP'nin Grup Toplantısı’na katıldılar.

KAYDA (6)

İlk önce, MYK Üyesi Ali Uçak ile birlikte, TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay’ı ziyaret eden Belediye Başkanları, Manisa’ya yapılan hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulundular.

KAYDA (2)

MHP Grup Toplantısı’na katılan Belediye Başkanları MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin gündeme ilişkin açıklamalarını dinlediler.

Esenyurt'ta nefes kesen kurtarma: Esnaf, otomobilin altında kalan köpeği böyle kurtardı! Esenyurt'ta nefes kesen kurtarma: Esnaf, otomobilin altında kalan köpeği böyle kurtardı!

KAYDA (5)

Kayda daha sonra Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ı ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ı ziyaret ederek, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Belediye Başkan adaylığı başvurusunda bulundu.

KAYDA (8)

Kayda, yaptığı açıklamada “Mensubu olmaktan onur ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partimizden 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Salihli Belediye Başkan Adaylığı başvurumuzu MHP Genel Merkezi’mizde hayırlısıyla yaptık.  Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız ve Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sadir Durmaz'a yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.  Rabbim, çıktığımız bu kutlu yolda yar ve yardımcımız olsun.”

KAYDA (7)

KAYDA (1)

Kaynak: Behzat Akcan