Kalıcı oje, jel güçlendirme, protez tırnak, manikür-pedidür, lazer epilasyon, B- Magic incelme, G-5 selülit masajı, topuk bakımı, parafin el-ayak bakımı, altın iğne, dermapen, hydrafacial cilt bakımı, medikal cilt bakımı gibi birçok işlem hizmeti sunan Sisters Estetik ve Güzellik Merkezi açıldı.

g-8

Salihli’nin iki genç kadın girişimcilerinden Dilara Günak ve Ayşenur Günak’ın sahibi olduğu Sisters Estetik ve Güzellik Merkezi hizmete girdi.

h-4

Kocaçeşme Mahallesi Acısu Caddesi No:30’da hizmete giren merkez hakkında bilgi veren Dilara Günak, “3,5 yıldır uzaman estetisyen olarak çalışıyordum. Ablam Ayşenur Günak’ın da asıl mesleği hemşire ve fizik tedavi teknikeri. Ortak bir şey yapmak istedik ve bu işi birlikte yapabileceğimize karar verdik. Sonrasında bir adım atarak kendi estetik ve güzellik merkezimizi açtık” dedi.

ı-1

AÇILIŞA ÖZEL FIRSATLAR…

Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı! Binlerce mağdur vardı... Akbank, habersiz EFT ve Kredi iddialara ilişkin ODA TV'ye açıklama yaptı!

Açılışa özel fiyatların olduğunu belirten Günak kardeşler, “Tırnak ile ilgili tüm işlemlerimiz 200 ve 300 fiyat aralığındadır. Buz başlıklı diode lazer epilasyon tüm vücut 8 seans 3 bin 900 TL. B- Magic incelme 6 seans ücreti bin 800, G-5 selülit masajı 8 seans ücreti ise 800 TL’dir. Topuk bakımı işleminden 150, parafin el-ayak bakımı işlemi de yalnızca 350 TL. Altın iğne (3 seans) 4 bin 900, dermapen (3 seans), hydrafacial cilt bakımı 400, medikal cilt bakımı ise 300 TL’dir.

c-34

Günak kardeşler ayrıca, misafirlerini birçok fırsatın beklediğini ifade ederek, “Tüm misafirlerimizi Kocaçeşme Mahallesi Acısu Caddesi No:30’da bulunan merkezimize her konuda bilgi alabilmeleri için kahvemizi içmeye bekliyoruz” dediler.

f-12

e-15

d-21

b-51

a-73

Kaynak: Ayşenur Yılmaz