İnternet fenomeni olarak ünlenen ve aynı zamanda pop müzik ile ilgilenen Selin Ciğerci, transseksüeldir. 2017 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olmuştur. Demet Akalın ve Kerimcan Durmaz gibi diğer fenomen isimlerle de yakın arkadaştır. Bu durum Selin Ciğerci kimdir sorularını da beraberinde getirmiştir.

Ciğerci, yaptığı paylaşımlarla ve yaşadığı ilişkiler ile son yıllarda Türkiye magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri. Cinsiyet değiştirmesinin ardından yaşadığı ilişkilerle de ilgi odağı olmuştur. Bu yazıda Selin Ciğerci kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır gibi soruların yanıtlarını sizin için araştırdık…

selin-cigerci-kimdir

Selin Ciğerci Kim? Selin Ciğerci’nin Hayatı

Sosyal medyanın ünlü isimlerinden olan Selin Ciğerci, Instagram ve Youtube gibi platformlarda yüksek sayıda takipçilere sahip. Son yılların fenomen ismi olması sebebiyle Selin Ciğerci önceki hali ile meraklılarının ilgi konusu haline gelmiştir.

Ciğerci, yaptığı paylaşımlar ve özel hayatı ile sık sık magazin gündemindedir. Haliyle Selin Ciğerci aslında kim soruları git gide artmaktadır. Selin Ciğerci gerçek adını hiçbir zaman tam olarak söylemese de bazı kaynaklara göre adının Hasan olduğu bilinmektedir.

Yaptığı paylaşımlar ve özel hayatı ile gündemde olan Selin Ciğerci Wipe Out adlı yarışma ile ilk defa 2012 yılında ekranlara çıkmıştır. Asuman Krause’nin sunuculuğunu yaptığı programın 4.sezonuna ‘’Okan Ünsal’’ takma adı ile katılmıştır.

Not: Sosyal medyada ise Selin Ciğerci ‘’Bebek Okan’’ lakabı ile ünlenmiştir.

Futbolcu Gökhan Çıra ile yaptığı evlilik sonrasında hayatına dair ilgi artmıştır. Selin Ciğerci kimdir soruları ise internette en çok aratılanlar arasındadır. İşte, Selin Ciğerci biyografisi…

selin-cigerci-gokhan-cıra

Selin Ciğerci’nin Ailesi

Selin Ciğerci nereli sorusunun cevabı için Ciğerci’nin ailesinin kim olduğunu yanıtladık…

Selin Ciğerci’nin annesi Kastamonulu, babası ise Konyalıdır. Ailesi konusunda ise Selin Ciğerci’nin babasının ne iş yaptığı merak konusudur. Çünkü ailenin hayatının değişmesi, Ciğerci’nin babasının ünlü bir tekstil firmasını satın alması ile olmuştur.

Cinsiyet değiştirmesinin ardından babasının Ciğerci’yi evlatlıktan reddettiği konuşuluyordu. Yıllar sonra ise ikili arasında barışma sağlandı. 2019 yılında, Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci’nin düğünlerinde babasının gelinliğine kırmızı kurdele yerine gösterişli bir altın kemer takması da gündeme oturmuştur.

Selin Ciğerci’nin kardeşi de merak ediliyor… İsminin Kaan olduğu bilinen kendisinden 5 yaş küçük bir kardeşi vardır. Kardeşi Kaan evli ve çocukludur.

selin-cigerci-babasi

Selin Ciğerci Önceki Hali

Selin Ciğerci kimdir nerelidir sorularını yanıtladık. Eski hali ve fotoğrafları da çok merak ediliyor. Selin Ciğerci’nin eski hali ile ilgili bilgiler aşağıdaki gibidir:

  • Selin Ciğerci’nin cinsiyet değiştirme operasyonundan önceki haline dair internette az sayıda fotoğraf bulunmaktadır. Bulunan en ünlü fotoğrafını ise Selin Ciğerci kendi sosyal medya hesabında da paylaşmıştır.

Arama motorlarında Selin Ciğerci kimdir diye aratıldığında ise genellikle ilk sıralarda 2012 yılında katıldığı yarışma programına dair bir video çıkmaktadır. Videoyu aşağıya bıraktık:

Selin Ciğerci Evli Mi?

Selin Ciğerci’nin aşk hayatı Türk magazin gündeminde sık sık yer alıyor. Selin Ciğerci ile eski futbolcu ve iş insanı olan Gökhan Çıra, birlikteliklerini 2019 yılında görkemli ve büyük bir düğünle taçlandırmışlardı.

Evlilikleri boyunca anlaşmazlıklar yaşayan çift, 10 Eylül 2021 tarihinde tek celsede boşandı. Evliliklerinin sonlanmasının üzerinden birkaç ay geçtikten sonra ikili yeniden barıştı. İkinci kez evlendikten birkaç ay sonra ise Gökhan Çıra Selin Ciğerci ayrıldı.

İkinci kez boşanmalarının ardından Gökhan Çıra’nın yaptığı açıklama aşağıdaki gibidir:

  • ‘’Biz büyük umutlarla ikinci kez denedik ama evlilik işini yine beceremedik. Birbirimizi kırmak, üzmek bizim en büyük korkumuz. O yüzden gerektiğinde birbirimizi kırmaktansa birbirimizden vazgeçmeyi hep bildik. Selin Ciğerci ile bugün itibariyle boşanma kararı almış bulunmaktayız.’’

Selin Ciğerci boşanma açıklaması da şu şekildedir:

  • ‘’Evlilik, eş olmak, aile kurmak hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik, olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim.’’

selin-cigerci-gokhan-cıra-bosandı

Selin Ciğerci’nin Çocuğu Var Mı?

Kızıyla olan fotoğraflarını kendi sosyal medya hesaplarında paylaşan Selin Ciğerci evlat edindi mi soruları ile karşılaşıyor.

Gökhan Çıra ve Selin Ciğerci ikinci kez boşanmadan hemen önce Selin Ciğerci taşıyıcı annelik yolu ile kız çocuk sahibi olmuştur.

Çift boşanmış olsa dahi birlikte karar verip evlat edindikleri bir kız çocuğuna sahip. Gökhan Çıra ise ara ara kendi sosyal medya hesabında kızı ile pozlarını paylaşıyor.                                      

Selin Ciğerci Mesleği Nedir?

selin-beauty-logo

Cinsiyet değiştirmeden önce de internet ünlüsü olan Ciğerci, sosyal medya fenomeni ve şarkıcı olarak kariyerine devam etse de son yıllarda daha çok iş insanı kimliği ön plana çıkıyor.

Selin Ciğerci markasını kendi ismi olan ‘’Selin Beauty’’ şeklinde 2019 yılında çıkarmıştır. Selin Ciğerci kozmetik markası, son teknoloji ile üretilen özel formüle sahip ürünleri ile güzellik sektörüne yeni bir soluk getirmiştir.

Selin Beauty kozmetik ürünleri arasında BB kremler, rujlar, bronzlaşma yağları, allıklar, vücut peelingleri ve daha pek çok makyaj ve cilt bakım ürünü yer almaktadır.

Selin Beauty aynı zamanda kadın istihdamına destek veren bir franchise projesi başlatmıştır. Güzellik merkezi konsepti kapsamında şu hizmetler verilmektedir:

  • Protez tırnak
  • Kaş tasarımı
  • Kirpik uygulamaları
  • Kalıcı makyaj
  • Cilt bakımı
  • Bölgesel zayıflama
  • Lazer epilasyon
  • Saç hizmetleri

Sık Sorulan Sorular

Selin Ciğerci’nin eski haline ve hayatına dair merak edilenler için Armağan Çağlayan ile yaptıkları röportajı aşağıdaki video aracılığıyla izleyebilirsiniz:

Bayram tatilinde Mevlana Müzesinde ziyaretçi yoğunluğu Bayram tatilinde Mevlana Müzesinde ziyaretçi yoğunluğu

Selin Ciğerci’nin Selin Ciğerci kimdir ve Ciğerci’nin hayatı ile ilgili internette çok sık aratılan sorular aşağıdaki gibidir:

Selin Ciğerci Nereli?

Selin Ciğerci doğma büyüme İstanbulludur. Baba tarafından kaynaklı olarak Konyalı olduğu bilinmektedir.

Selin Ciğerci Kaç Kardeş?

Selin Ciğerci’nin kendisinden 5 yaş küçük bir erkek kardeşi vardır. Ailede iki kardeş bulunmaktadır.

Selin Ciğerci Kaç Yaşında, Hangi Burç?

Selin Ciğerci 1984 yılında doğmuştur. 39 yaşında olan Ciğerci, koç burcudur.

Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra Barıştı Mı?

İki kez evlenip boşanan Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra, 2022 yılındaki son ayrılıklarının ardından bir daha barışmamışlardır. Fakat kız çocukları için bir araya gelmektedirler.

Kaynak: Ayşenur Yılmaz