Selendi'nin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümü dolayısıyla hükümet konağı önünde bulunan Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Törende temsili milis kuvvetlerinin Kaymakam Halil İbrahim Okumuş’a Türk Bayrağı’nı teslim etmesi ile İstiklal Marşı’nın okunması sonrası ilçe protokolü halkı selamladı.

Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu! Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu!

Mehteran Takımı gösterilerini yapmasından sonra Selendi Belediyesi tarafından sünnet ettirilen çocuklara Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş ve Cumhuriyet Savcısı Osman Yasin Konca tarafından hediyeler verildi. Kutlamalar çerçevesinde protokol ve vatandaşlar ile birlikte Kaymakam Halil İbrahim Okumuş, İlçe Jandarma Komutan Vekili Jandarma Astsubay Mustafa Ceylan’a Türk Bayrağı takdim ederek halkın şükranlarını sundu. Kutlamalarda Vali Muzaffer Ecemiş Cirit Sahasında Atlı Cirit Spor Takımlarının cirit gösterisinde sundu. İlçenin düşman işgalinden kurtuluşu etkinlikleri Kaymakam Halil İbrahim Okumuş ve Belediye Başkanı Ecz. Nurullah Savaş’ın ve diğer katılımcılar, Kuva-yı Milliye kahramanlarından İhsanoğlu Mehmet Efe’nin kabrini ziyaretiyle gündüz sona erdi.

Kutlamalarda 90’lı yılların unutulmaz parçalarını seslendiren Metin Özülkü, Ali Güven, Hazal, Jale, Reyhan Karaca, Sibel Alaş ve Ümit Sayın konseri ile gece renklendi.

Gece geç saatlere kadar devam eden canlı müzik havai fişek ile gösterileri ile son buldu.

AW022685_01AW022685_05

Editör: Gizem Karakuş