Salihli Organize Sanayi Bölgesi’nin ilk firmalarından olan Sardes Gıda ile Norm Holding ve Sardes Gıda ortaklığında kurulan Nordes Firması, Anuga Fuarı’na katıldı.

OSB (2)

Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu! Müge Anlı Narin konusunda son noktayı koydu!

Fuarda Sardes Gıda firması sahipleri Figen Demir ile Mehmet Demir, İhracat Müdürü Aybars Demir ile Nordes Firması Genel Müdürü Hikmet Güreş ve ihracattan sorumlu satış Müdürü Bilgen Özbay’da yer aldı.

Sardes Gıda firması sahipleri Figen Demir, Anuga Fuarının, dünyanın en büyük gıda ve içecek fuarlarından biri olduğunu söyledi.

OSB (1)-1

Fuarda, her iki firmanın önemli temaslarda bulunduğunu ifade eden Sardes Gıda firması sahipleri Figen Demir, “Anuga, her iki yılda bir düzenlenen bir fuardır. Genellikle Ekim ayında Köln, Almanya'da gerçekleşir. Anuga, gıda ve içecek sektörünün geniş bir yelpazesini kapsıyor. Bu fuar, et, deniz ürünleri, süt ürünleri, içecekler, unlu mamuller, organik ürünler, sağlıklı beslenme, teknoloji ve daha birçok kategoriyi içeriyor. Anuga'ya dünya çapından binlerce katılımcı, üretici, alıcı ve profesyonel ziyaretçi katılıyor ve Anuga, gıda ve içecek endüstrisindeki son trendleri ve yenilikleri sergiliyor. Bu fuarda Sardes Gıda ve Nordes Firması olarak yer almak yeni ürünler keşfetme, iş bağlantıları kurma ve sektördeki gelişmeleri takip etme adına bizlere olumlu kazanımlar sağladı.”

Kaynak: Fatma Uysal